Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit reagálnátok, ha a barátnőtök szex közben, lovagló pózban ráköpne egy nagyot az arcotokra, mert ő úgy gondolná, hogy az még jobban felizgatna titeket?
Figyelt kérdés
Valóban izgatónak találnátok és kérnétek tőle, hogy máskor is tegye meg?2015. okt. 13. 20:48
12/24 anonim válasza:
valószínűleg meglepetten pislognék rá, főleg váratlan.
ha előtte direkt építenénk rá, hogy ma este ő szeretne domináns lenni, akkor semmi akadálya, sőt izgatna is.
Nem veszem magam túl komolyan. 24F
13/24 anonim válasza:
szerintem annyit tudnék kinyögni, hogy "ez meg mi a fa sz volt???", ha elmondaná, hogy azért csinálta, hogy felizgasson, akkor durván kiröhögném
14/24 anonim válasza:
Nálam elérné a kívánt hatást :) főleg ha az a kívánt hatás, hogy baromira felizgulnék, ledobnám, és keményen magam alá gyűrném :D
15/24 anonim válasza:
Én csak annyit mondanék, hogy A kurv.a anyád!
16/24 anonim válasza:
Nekem bejönne. Volt olyan barátnőm, akivel történtek ilyen dolgok... Oda-vissza, mikor ki volt a dominánsabb szerepben.
17/24 anonim válasza:
tulajdonképpen ha az a szokás hogy a fiu ráélvez a lány arcára, akkor a fiunak sem lehet egy szava sem ha a lány leköpi.
35F
18/24 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb ha megkérdezed... Mi is megszoktuk beszélni... bár nálunk a köpködés nem ok, de az én nőmet konkrétan fojtogatnom kell, meg elverni a seggét, pofozni, kikötözni stb :D :D :D Tudom ez elég perverznek hangzik, először én is furcsálltam a dolgot, az előző exeim nem voltak ilyenek.. de nem is olyan rossz..
19/24 anonim válasza:
Minden esetre a beállítottságától függ, te ismered, én konkrétan nem tudom elképzelni, hogy szemközt köp a csajom, bár ha jobban belegondolok, de... meg is kérem... :D :D :D Hahahaha köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!