Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akik voltak kisebb mérettel mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
pl egy 12-13 cm-essel ami azért vastag volt. Éreztétek hogy jobb lenne ha mélyebbre menne az a pénisz? vagy hogy jobb lenne ha vastagabb lenne? nem kívántátok meg a nagyobbat? és tényleg igaz az hogy a nagyobb az jobban kitölt sokkal jobb érzés? mert a párommal ki akarom próbálni egyenlőre műfarkat akarok venni ami nagyobb mint az enyém és érdekelne hogy felmenne-e neki tövig és hogy jobb érzés lenne-e mint az enyém. :) Mielőtt jönne nem,nem lesz szakítás ebből semmi ilyesmi mert engem izgatna ha a nagyobb méret jobban esne neki mint az én farkam. Hosszú sztori miért most nem mesélem el de a kérdés adott. Szóval lányok? vélemény? 18/F2015. okt. 13. 17:19
11/14 anonim válasza:
Nekem a kisebb vált be. A férjemé nagy volt, és mindig fájdalmat okozott. Bár nekem petefészek cisztáim vannak, amik nyomásra érzékenyek. Szégyelltem, de fájt, és rossz volt, alig vártam, hogy végezzünk... . Mostani páromnak jóval kisebb, vele bármi jó, nem kell óvatoskodni, felszabadult vagyok, soha többet nem jutottak eszembe szex közben a ciszták... Kinek a pap, kinek a papné :D
12/14 anonim válasza:
Nem élveztem a kicsit... mint egy cerka. Alig bírtam el menni ☹️
13/14 Erdei Márton Zsolt válasza:
Nekem szerencsére 19.3 cm hosszú és jó vastag is. Feleségem meg az exeim is imádták
14/14 anonim válasza:
Kinek mi... sok nőnek a kisebb is elég, az meg tartsa oda egy lónak, akiben meg tudnék a csuklós Mercivel fordulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!