Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha túl nagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha túl nagy a barátom farka?

Figyelt kérdés

Mikor végre lefeküdtem a barátommal, kiderült, vagy az ő farka túl nagy, vagy én vagyok túl szűk, de alig tudta a feléig belém dugni. Nem is volt túl jó nyilván, nem hogy én, de ő se élvezett el végül. Azóta nem is vagyunk már együtt más okok miatt.

Mit tegyek, hogy ez nem történjen meg többször?

18/L

2015. okt. 13. 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
mit jelent a túl nagy ? mert ha véletlenül extrém méretekkel rendelkezett ( 20+) akkor értelmetlen mert ha lesz egy kisebb partnered akkor meg vele nem élvezed majd
2015. okt. 13. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
17 centishez mit szólnál?
2015. okt. 13. 16:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem is volt ANNYIRA nagy, inkább széles. Meg attól félek, inkább én vagyok túl szűk, ezért félek attól, hogy meg legközelebb mással leszek, akkor megint így végződik a dolog.
2015. okt. 13. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
hány ujjad fér be ?
2015. okt. 13. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jo tanács akkor ne itt ismerkedj, mert itt mindenkinek 17+ ős a farka. :D Amúgy ezt nem tudhatod sajnos előre, ez lutri ha szerencséd van következőleg, jobban kitagulsz, amúgy akkor vesztetted el is?
2015. okt. 13. 16:34
 6/12 A kérdező kommentje:
igen, akkor is vesztettem el, azóta nem is volt másik alkalom. Hogy hány ujjam fér be? 2-3 szerintem, bár vékonyak.
2015. okt. 13. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Azóta nem is vagyunk már együtt más okok miatt."

Akármi is volt a tényleges kiváltó ok nagyon valószínű, hogy a tudat alatt a valós indok a szexualitásban keresendő. Lehet nem túl romantikus, de hidd el ez az egyik legnagyobb mozgató erő a világon és tudat alatt minden kapcsolat alapja. Ahol nincs jó szex az a kapcsolat nem sokáig marad felhőtlen.

2015. okt. 13. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
a 2-3 ujj bőven elég...valszeg túl vastag volt a srác, nem illettetek össze
2015. okt. 13. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

Olyan nincs, h túl nagy farok vagy túl szűk puni, pusztán kevés előjáték és nem megfelelő ráhangolódás a nő részéről.

24/bi/N

2015. okt. 13. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
42%
ha akarod akkor tesztelem neked hogy szűk vagy e vag nem
2015. okt. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!