Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha túl nagy a barátom farka?
Mikor végre lefeküdtem a barátommal, kiderült, vagy az ő farka túl nagy, vagy én vagyok túl szűk, de alig tudta a feléig belém dugni. Nem is volt túl jó nyilván, nem hogy én, de ő se élvezett el végül. Azóta nem is vagyunk már együtt más okok miatt.
Mit tegyek, hogy ez nem történjen meg többször?
18/L
"Azóta nem is vagyunk már együtt más okok miatt."
Akármi is volt a tényleges kiváltó ok nagyon valószínű, hogy a tudat alatt a valós indok a szexualitásban keresendő. Lehet nem túl romantikus, de hidd el ez az egyik legnagyobb mozgató erő a világon és tudat alatt minden kapcsolat alapja. Ahol nincs jó szex az a kapcsolat nem sokáig marad felhőtlen.
Olyan nincs, h túl nagy farok vagy túl szűk puni, pusztán kevés előjáték és nem megfelelő ráhangolódás a nő részéről.
24/bi/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!