Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Láttatok már mást szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már mást szex közben?

Figyelt kérdés

Véletlen vagy direkt ott maradtatok a szobában, esetleg meglestétek őket?

Hogy történt?

2015. okt. 13. 13:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem volt meg lehetosegem meglesni. Csak hallani :) izgato erzes. Neznem is ;)
2015. okt. 13. 13:31
 2/16 anonim ***** válasza:

Anyámat, apámat (nem egymással) véletlen.

Szobatársaimat, mert azt hitték már mélyen alszom. Bár többet hallottam mint láttam...

Az egyetemi tanárom egy diákjával... véletlen.

2015. okt. 13. 13:36
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Én párcserés 4-ben voltam! N
2015. okt. 13. 13:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Hallani csak. de egyszer anyám ránk nyitott, meg egyszer a húgom
2015. okt. 13. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:
35%

Bár videófelvétel volt, de haver befűzött egy csajt és felvitte magához a koliba ami előre be volt kamerázva és szépen megszopatta, megdugta.

Aztán volt olyan is, hogy haver mellettem dugta a csaj húgát akit éppen én csináltam meg. 2x volt ilyen. Bár sokat nem láttam belőlük, csak hugica csöcseit, meg élvező arcát, de ha ez is számít akkor volt ilyen.

2015. okt. 13. 13:52
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
igen, többször, legtisztábban Swinger klubban.
2015. okt. 13. 14:06
 7/16 anonim ***** válasza:

koleszban hallottam...arra keltem éjjel, hogy a csaj nyög meg ilyenek...jo volt a kolesz mert bárkit fellehetett hozni....

szomszédban a srác jol nyomta a csajt, én meg kivittem széket a folyosóra és leültem és hallgattam az egészet. Közbe állt a farkam meg ilyenek. Végén aztán kivertem énis.

2015. okt. 13. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Koliban engem hallottak egyszer, asztalon csináltuk kicsit ittasan, jó erősen, hangosan, összetörtünk 2 poharat is, de nem álltunk meg, csak másnap néztek rám a többiek, hogy azért lehetett volna kicsit finomabban is. :)
2015. okt. 13. 15:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Nyaraláskor a nyaralóban ilyen kis fa házikók voltak és ott kukkoltam egy fiatal párt, de csak cumizás volt. A srác jó nagyot spriccelt. Aztán láttam őket rendesen ruhában is, mivel ugyebár egy helyen voltunk, nem jártak, csak mittomén...megtörtént. A lány 14 volt asszem, pici mell, nagyon szőrös punci, a srác 18 körüli volt. Érdekes volt velük úgy találkozni hogy láttam őket pucéran :-)
2015. okt. 13. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Izgató nagyon , bár én is csak hallotam .Panzióba melletünk lévő szobába is csinálták .Szinte jobban fel izgatot mint amikor én keféltem :D F/27
2015. okt. 14. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!