Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan ferfi, aki erre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ferfi, aki erre nemet mondana?

Figyelt kérdés

Elso randin filmezes volt a sracnal, gondolhatjatok mi lett belole...

Viszont mindkettonknek jo volt (oral volt, en csinaltam). Aznap miutan elmentem meg beszelgettunk es masnap megkerdeztem, h mikor talalkozunk legkozelebb, de nem valaszolt meg.

Komolyan nem ertem... Ha jo volt neki (es tenyleg, mert tobbszor mondta), akkor miert nem akar ismetlest?

2015. okt. 12. 06:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hat, franc tudja mi van vele..elso alkalomkor en nem nagyon szokzam hagyni, hogy a csaj csinalja, en szoktam csak, mert imadok nyalni :)
2015. okt. 12. 06:41
 2/28 anonim ***** válasza:
Tényleg nem tudod? Akkor meg is érdemled!!!
2015. okt. 12. 06:51
 3/28 anonim ***** válasza:
Másodlagos voltál. Éppen félrelépett veled
2015. okt. 12. 07:01
 4/28 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Elég fura lenne, ha az akció után a kérdésre azt válaszolná, hogy férfi.
2015. okt. 12. 07:28
 5/28 anonim ***** válasza:
Hát látod, van aki még neked is nemet mond. Hoppá, kiderül, hogy mégsem vagy olyan különleges?
2015. okt. 12. 07:51
 6/28 anonim ***** válasza:

Első randin leszoptad, még csak nem is viszonozta.

Ezt tényleg el kell magyarázni?

2015. okt. 12. 08:08
 7/28 A kérdező kommentje:

Viszonozta volna, csak en nem akartam.

Az egeszet o kezdemenyezte es nem egybol mentem bele.

2015. okt. 12. 08:16
 8/28 anonim ***** válasza:
Lányoooook! Ne djátok már el magatokat az első randinál. Tudjátok miért lettek a lányok nagy átlagban lek*rvázva? Pont ezért .... és még csak nem is viszonozta ... semmit nem aksr tőled, valószínűleg jó voltál egy röpke alkalomra, utánna nem is akar rólad hallni .... Legyél észnél ... és hagyd hogy a pasi teperjen nálad, különben összejössz egy olyan papucs pasival akiről csak azt hiszed hogy szeret .... közben mocskosul nem ....
2015. okt. 12. 08:31
 9/28 anonim ***** válasza:
Ha elsőre bem akartál belemenni, miért mentél bele végül? Gondolkodj, mielőtt cselekszel!
2015. okt. 12. 08:32
 10/28 anonim ***** válasza:

Nem egyből mentél bele? :D

Dehogynem!

'Piroska, leszopsz?'

'Nem.'

'Piroska...'

'Na jó...'

Ez még ugyanúgy azt jelenti, hogy egy könnyűvérű cafka vagy!

Hogy miért nem keres többet? Mert csak ennyire kellettél neki. Lehet, ha mondjuk legalább a 3. randiig vársz, még jeresett volna, de így már semmit nem érsz a szemében.

A pasinak volt esze, hogy kihasználta az alkalmat, hogy egy ribivel hozta össze a sors.

2015. okt. 12. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!