Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal, tapasztalatlan, kezdő lány aki tudatosan keresett magának egy tapasztalt idősebb pasit tanító bácsinak?
Első nekem is pl nálam jóval idősebb pasival volt, nem tudatosan de visszagondolva sokkal jobb volt így, hogy nem korombeli volt, hanem tapasztaltabb. Azóta is előnynek tartom ha érettebb a pasi
23/L
En is igy csinaltam, de olyat talaltam, aki csak 2 evvel volt idosebb nalam. Igy is eleg tapasztalt volt mar, mivel ez mostanaban tortent. A szuzessegem nem vette el, de azert ettol fuggetlenul megtanitott nehany dologra...
23N
Hehe, a sok kiéhezett kan rögtön idegyűlt (mint ahogy én is), hátha friss zsenge pipikét kap :D
Hát k_rvára nem így lett! :D
Facebookon több esélyetek van fűzni az ilyen csajokat! Tapasztalat...
én nagyon élveztem az elsőt szexet, mert a srác 5 évvel idősebb volt, nagyon odafigyelt rám megfelelően tágított annyira ellazított h akkor a popsiszüzességem is simán elvette, és nagyon élveztem a végét :) elején nagyon feszített
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!