Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan fiatal, tapasztalatl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiatal, tapasztalatlan, kezdő lány aki tudatosan keresett magának egy tapasztalt idősebb pasit tanító bácsinak?

Figyelt kérdés
És nem csak hagyta a dolgokat megtörténni? Hogy sikerült?

2015. okt. 11. 20:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
96%

Első nekem is pl nálam jóval idősebb pasival volt, nem tudatosan de visszagondolva sokkal jobb volt így, hogy nem korombeli volt, hanem tapasztaltabb. Azóta is előnynek tartom ha érettebb a pasi

23/L

2015. dec. 19. 17:02
 22/36 anonim ***** válasza:
90%

En is igy csinaltam, de olyat talaltam, aki csak 2 evvel volt idosebb nalam. Igy is eleg tapasztalt volt mar, mivel ez mostanaban tortent. A szuzessegem nem vette el, de azert ettol fuggetlenul megtanitott nehany dologra...

23N

2016. jan. 16. 00:30
 23/36 Scav ***** válasza:
67%

Hehe, a sok kiéhezett kan rögtön idegyűlt (mint ahogy én is), hátha friss zsenge pipikét kap :D

Hát k_rvára nem így lett! :D

Facebookon több esélyetek van fűzni az ilyen csajokat! Tapasztalat...

2016. febr. 16. 20:30
 24/36 anonim ***** válasza:
13%
Borsodból van 60 éves túltapasztalt példány is! :-)
2016. febr. 16. 20:37
 25/36 anonim ***** válasza:
66%

én nagyon élveztem az elsőt szexet, mert a srác 5 évvel idősebb volt, nagyon odafigyelt rám megfelelően tágított annyira ellazított h akkor a popsiszüzességem is simán elvette, és nagyon élveztem a végét :) elején nagyon feszített

19/L

2016. márc. 1. 19:03
 26/36 anonim ***** válasza:
38%
igen van, így tettem le a német felsőfokú nyelvvizsgát, azóta is hálás vagy a tanítóbácsinak:)
2016. márc. 9. 17:33
 27/36 anonim válasza:
6%
Negyvenes szekszárdi "tanító bácsi" fiatal, tapasztalatlan, kezdő lány segítségére lenne! :))
2016. márc. 26. 17:48
 28/36 anonim ***** válasza:
31%
Én már régóta keresek tapasztalt férfit akivel gyakorolhatnék, de csak sportos, magas jöhet szóba mert más alkatra nem izgulok fel. És max 40 éves. Írhat aki megfelel ennek, de nyilván ilyen itt nincs:P 22/L
2016. máj. 26. 21:14
 29/36 anonim ***** válasza:
9%
a Palácsik Timike meg a télapó
2016. máj. 26. 21:20
 30/36 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom , szerintem itt nincs olyan hogy tudatosan :D ez Csakugy megtörténik es Ja vagy nem tudom ... Amuy nagyrészt valaszt jottem olvasni 🤔🤔 15L
2016. máj. 26. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!