Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha tetszik egy lány, de dohányzik?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de dohányzik,és én rohadtul dohányzásellenes Vagyok!2015. okt. 11. 14:40
1/9 RRR válasza:
keress egy nemdohányzót,mert vele csak folyamatos konfliktusban lennétek
3/9 A kérdező kommentje:
Hehehe
2015. okt. 11. 14:48
4/9 anonim válasza:
Nálunk fotdított a helyzet.
Barátnõm utálta, de elviselte.
A krdvéért magamtól leszoktam.
5/9 anonim válasza:
Puhatolózz nála, hogy leszokna-e a cigiről egy fiú kedvéért?
6/9 TirpiTörpi válasza:
Én is nagyon dohányzásellenes vagyok, és én is jártam már így. Annyi különbséggel, hogy én lány vagyok és egy pasiban csalódtam nagyot.
Nagyon elítélem a dohányzó embereket, de főleg a lányokat. Úgy gondolom, hogy egy csaj nagyon nem néz ki jól, ha lóg a szájából a cigaretta. Engem egyszerűen taszít, mind a pasiktól, mind a lányoktól.
Véleményem szerint, nagyon ritka, ha valaki leszokik úgy a dohányzásról, hogy még a gondolatában sem legyen, hogy "Jaj, de jó lenne egyet rágyújtani."
Egy szó, mint száz, én elfelejteném a dohányos pasit, annak ellenére, hogy mennyire tetszik nekem, mert a dohányzás az én érték-képviseletemmel nincs összhangban.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon tetszik akkor elfogadod én biztos nem szoknék le senki miatt akármilyen pasi lehet.
9/9 anonim válasza:
Inkább mondj le róla, mert nem tudnál vele egy éjszakát sem nyugodtan eltölteni. A dohányosoktól nem lehet aludni. Esetleg füldugóval. Állandóan felköhögnek, vagy krákognak még az éjszaka közepén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!