Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mitől jó az orál?
Nemv vagyok jó az orálban, igaziból nem is szeretem csinálni. De szeretnék a páromnak örömöt szerezni vele. Mitől lesz jó, hogyan csináljam? Tippek trükkök jöhetnének:)
köszönöm!
Bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen.
Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a kezeddel szépen rámarkolsz a péniszemre és elkezded alulról felfelé végighúzni a nyelvedet rajta. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod. Aztán térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani persze fogazás nélkül, miközben egyik kezeddel masszírozod a heréimet közben. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, és verd a farkam közben. Majd kapd mélytorokra a farkamat, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyél, hogy a végén jól teleélvezzem a torkodat. Ja és kihagytam: imádom a makkommal csapkodni a a lány arcát. Ezt is szeretned kéne, ha velem lennél. :D Plusz, miközben pipázol, hátam mögé nyúlva izgathatod a segglyukamat is. :)
igazi örömet csak úgy tudsz vele szerezni ha élvezettel csinálod.
a kényszer láttán,a-mikor lesz már vége-sóhajtozás hallatán elmegy a kedvünk az egésztől és a szádba lankad a péló.
vagy más nőkre gondolunk közben és akkor állva marad.
szóval több empátiát kislány és ne csak magadra gondolj miközben adni készülsz.
szóval ez a trükk.
a lényeg:
miért nincs olyan, hogy nefogazz.hu?
tipikus ebben az országban: csak olyat találtam, hogy fogaz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!