Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak melyik FLESHLIGHT, MŰVAGINA a legjobb szerintetek?
Mik a tapasztalataitok,véleményetek?
Melyik a legjobb szerintetek?
10-es szerintem csak egy részének nincs.
8-as úristen... mennyibe kerül az. :D Hát akkor már építek egyet magamnak 10-ed ennyi pénzből, valójában nem kell sok hozzá, csak egy kisebb villanymotor, pl egy távirányítós autóból, egy megfelelő áttételű fogaskerék, hogy ne pörögjön marha gyorsan és végigérjen az úton amit meg kell tennie a gyöngyöknek. Szerintem olyan 3-5cm átmérővel jó is lenne, kell még egy lengőkar, egy doboz, ami lehet akár egy sima egyenes falú nagyobb pohár is, vagy ilyesmi. Egy elemtartó alá, de arra jó egy régi rossz távirányítóból kibuherált is. Meg valami komolyabb szilikonanyag, szerintem ez lenne a legproblémásabb része az egésznek. De gyanítom, hogy 5-10 rugóból meg lehet oldani az egészet és akkor nem került 30-40-be.
Onnantól kezdve meg a finomítás, mint a sebességvezérlés és egyebek meg már csak plusz kérdés.
Elnézést, mérnök ember vagyok... én ebben a kihívást látom, hogy megépítsem. :D
Drek, teljesen jogos :)
És a nőknek, akik itt fintorognak - nektek nincs vibrátorotok? Nem szoktatok semmilyen játékszert használni? Majd akkor szóljatok be, ha a zuhanyrózsát is csak rendeltetésszerűen használjátok ;)
Nekem volt Flight, az nagyon bejött, de hiányzott az az echte punci feeling a külsejéről. Azóta vettem egy Lady Lager-t, de az meg nem jött be annyira :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!