Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megnyugtatna titeket ha az elso pár alkalommal megengedné a pasitok, hogy ott legyen veletek a legjobb barátnotok is? 35F
Dehogy nyugtatna. Sőt!
Nagylány vagyok már, tudok magamra vigyázni!
Igen !Igen! Nagyon megnyugtató érzés lenne, ha ott lehetne a barátnőm , de elsősorban azért mert úgy gondolom, hogy egy igazi barátnő ott van az ember mellett jóban rosszban.:DDD
Ebből kifolyólag majd "befolyólag" is a megcsal feleségeknek ,és férjeknek kutya kötelességük lenne a a párjukkal együtt látogatni a szeretőket. .:DDD
Miért kéne engem megnyugtatni? Basszus felizgatni kell dugás előtt, nem megnyugtatni.
Elképzelem, ahogy fekszem az ágyon, a pasi éppen töm, a barátnőm meg ül az ágy szélén, fogja a kezem, és mondogatja, hogy ne félj, mindjárt vége lesz, nyugodj meg, nem tart már sokáig, még egy perc, és befejezi, nyugodj meg...
Én meg engedném hogy ott legyen és a farkamat mikor kell oda tegye a lyukhoz nehogy eltévesszem na meg utána be is szállhatna
F?40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!