Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uristen, a legjobb baratnom hatalnas hulyeseg csinalt!? :0 19L
Figyelt kérdés
12-esek vagyunk a gimiben es a baratnom LEFEKUDT A TESITANARRAL aki 26 eves. Az a helyzet hogy az LB-m nagyon csinos lany, viszont nem valami jo tesibol (plane a labdajatekokban bena) es ma tesi volt az utolso orank es en mar reg elmentem oltozni amikor ot behivta a tanar a szertarba. Mivel nekem sietnem kellett haza, ezert nem vartam meg, de kb. 60 perc mulva felhivott es elmeselte, hogy a tanar megkerdezte hogy akar-e a jegyein javitani. O mondta hogy, persze hogy akar. Erre a tanar lesmarolta es kerdezte hogy siet-e haza, vagy raer-e 5-osre javitani az 1-eseit. A baratnom meg NEM TUDOM FELFOGNI HOGY MIERT visszacsokolta a hapsit es vegul is lefekudtek. Aztan megkapta a jobb jegyeket a baratnom, de... ez csak szerintem nem normalis???? :02015. okt. 8. 17:28
11/20 anonim válasza:
Ez teljesen normális, én is kihasználtam volna a leheteőséget hogy szinte a semmiért cserébe megkapom az ötöst. Ja és a szexet ő is élvezte ugyhogy ő duplán jól járt.
A tanár részéről pedig: ő is a semmiért cserébe megdughatta a csinos hölgyikét szóval ő is jól járt. Ennyi
12/20 anonim válasza:
Tanács a kérdezőnek, legközelebb matek, vagy fizikatanárt írjon, mert a tesi nem érettségi tantárgy.
13/20 anonim válasza:
Basszus! Mindig sejtettem, hogy pályát tévesztettem! f.
14/20 anonim válasza:
Szerintem tejfölt vegyél mert a karalábé túl hangos és a téglát sokáig kell locsolni citromlével hogy kellemesen sima legyen mint egy focipálya reggeli szivárványfényben. DE csak 27 fokon. Világos?
15/20 anonim válasza:
Mi volt beírva a naplóba?
Lovaglás:5
16/20 anonim válasza:
Kitalálhatnátok már más fajta tanár-diák szextörténetet, mert ez a tesi tanárral a szertárban már unalmas.
17/20 anonim válasza:
eddig csak én jártam olyan iskolába, ahol még egy ember is szűkösen fért el a szertárban, ahol még büdös és meleg volt? :D
18/20 anonim válasza:
Nálunk a szertárban kondigép is volt, amit használtunk is felmérésen, szóval lett volna hely ilyenhez is. :D
Bár az tény, hogy a sztori elég gyengécske... tesi miatt nem erőltettem volna meg magam, az biztos. :D
19/20 anonim válasza:
Hát, már felnőtt lány, ha ez volt minden vágya...
20/20 anonim válasza:
Most jut eszembe. Még csak októbwr van. Egy hónapja járnak suliba. D Hol van még a vizsgaidőszak. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!