Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Ha lenne 15 lanybol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha lenne 15 lanybol allo haremetek akkor estenkent melyik "programot" valasztanatok az alabbiakbol?

Figyelt kérdés

1. Musorszamkent vegignezned ahogy nyaljak es ujjazzak egymast es azokat a lanyokat is addig nyalatnad akik teljesen hetero beallitotsaguak

2. Egymas utan 3-as csoportokban agyba vinned oket es felvaltva raknad a peniszed az egyik p-ncijabol a masik fenekebe, majd a harmadik szajaba

3. Kinzokamraban BDSM jatekokat jatszanal veluk es minnel tovabb elhuznad a "szenvedesuket"

2015. okt. 7. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Látom, ma valaki nézte a Szulejmánt
2015. okt. 7. 23:40
 12/18 anonim ***** válasza:
1, esetleg 3.
2015. okt. 7. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:
megdugnám mindet :)
2015. okt. 8. 01:00
 14/18 anonim ***** válasza:
A BDSM annyira nem az én világom, 15 lánnyal meg aligha bírnék el egymás után, úgyhogy inkább hagynám őket nyalni, és végignézném, amíg mindenki mindenkit kielégít. Még az is tetszene, ha vannak köztük heterók, akik az elején nem feltétlenül rajonganának a puncinyalásért. A végére ők is megtanulnák, hogyan kell, közben meg ha tetszik, ha nem, élveznének a többiektől. ;)
2015. okt. 8. 02:29
 15/18 anonim ***** válasza:
milyen érdekes kérdés. nincs itt a megfejtés, de ha választani kell akkor inkább az 1-es van közel a szívemhez.
2015. okt. 8. 08:08
 16/18 anonim ***** válasza:
én gruppeneznék megállás nélkül, nem mindegyik lánnyal, elég lenne 2-3 is, a többiek meg körülöttem csinálják egymással, hogy jó legyen a háttérkép és zaj.
2015. okt. 8. 11:39
 17/18 anonim ***** válasza:
2. :)
2015. okt. 8. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Én megismerném őket egyenként, lassan, és lenne egy brutál luxus hálószobám jacuzzival, és olyan lenne az épület, hogy mindegyik lánynak külön szobája lenne, ami a hálómba nyílna, és én tudnék jelezni, kit akarok aznap éjjel, de reggelre visszamenne mindig. Ez így hónapokig, évekig ad izgalmat, amiket leírtál az 2 hét alatt megunható.
2015. dec. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!