Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele miért nem bírom sokáig?
Figyelt kérdés
Szóval max 40-50 percig bírom vele, gumi nélkül.Nagyon szűk szóval, szinte még ha szűz lenne, nem járt benne farok enyémen kívül. Valami nagyon durván vonzódók hozzá, Nagyon kívánom minden porcikáját, ha egy kicsit hangosabb szinte el durranok. Egyszer volt csak egy másfél órás mert, előtte ittam 1-2 sört. Más nővel viszont, minimum az 1 és 2 óra közötti szex.2015. okt. 7. 15:20
11/14 anonim válasza:
Csaj vagyok, barátom 45 percig birja többnyire, nekem tökéletesen elég, néha még sok is :)
12/14 anonim válasza:
Ezekkel a paraméterekkel amiket írtál pár percig bírja jó esetben egy pasi,nem pedig 40-50 percig.Ha nem bírod tovább az nem az általad leírt okok miatt van.
13/14 anonim válasza:
na ezaz, ha annyira hihetetlenül beindulsz amikor a csaj is beindul és nyög, akkor hogy bírod még 40 extra percet? Hacsak nem számítod bele a sok előjátékot és vagy 40 percig úgy döföd, hogy ő nincs beindulva majd az utolsó 5 percben beindul (vagy úgy tesz, hogy legyen már vége)
Én bevallom, nem bírom sokáig ha a párom be van indulva, mert akkor szűk, meleg, lüktet odabent ami iszonyat erős érzés és mellé még jön a nyögés, a kiabálás, a mozgás.
Ha csak lefekszünk és "szexeljünk már egyet", és ki-be-ki-be és közben beszélgetünk, simogatunk, akkor nálunk is elmehet hosszabb ideig, de akkor nem az orgazmusról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!