Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti érzitek, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti érzitek, amikor belétek lövell a sperma?

Figyelt kérdés
Én mindegyik barátommal óvszert használtam, használok, nem tudom, milyen anélkül. Lehet érezni, illetve jelent valamit? Jó érzés?
2015. okt. 6. 22:45
 1/5 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Hogy mit jelent? Általában előjele a megtermékenyítésnek.
2015. okt. 6. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem. Hanem, hogy van-e jelentősége magának az érzésnek, jobb érzés-e egy nőnek, ha érzi, hogy belelövell a sperma.
2015. okt. 6. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor érzem, de az csak annyi. Nem lesz tőle jobb, inkább a tudad a jó, hogy orgazmusa volt a páromnak.
2015. okt. 6. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még sosem éreztem.
2015. okt. 7. 05:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én néha érzem, bár nem mindig. Nekem nagyon jó érzés. Nem is maga a lövellés, hanem utána nagyon kellemes érzés tölt el. Tudományosan igazolt, hogy a sperma a hüvelyen át felszívódva nagyon jótékony hatással van a női szervezetre: stresszoldó, hangulatjavító, stb.

Nekem olyan, mint a drog, egy-egy beleélvezős aktus után még fél-egy órán keresztül teljes extázisban vagyok, csak úgy tombol bennem az endorfin. Nagyon jó érzés!

Elsőnek: nem hallottál még a fogamzásgátló tablettákról, gyűrűről, injekcióról, tapaszról? Ezekkel nyugodtan bele lehet élvezni a nőbe... plusz ott van még a pesszárium, méhszájsapka, ami nem hormonális, érettebb, tapasztaltabb nőknek pedig a naptárazás/billings módszer. Na meg ugye olyanok is vannak a világon, akik szívesen vállalnának gyereket. Nem csak a tinik szexelnek...

2015. okt. 7. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!