Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti érzitek, amikor belétek lövell a sperma?
Én néha érzem, bár nem mindig. Nekem nagyon jó érzés. Nem is maga a lövellés, hanem utána nagyon kellemes érzés tölt el. Tudományosan igazolt, hogy a sperma a hüvelyen át felszívódva nagyon jótékony hatással van a női szervezetre: stresszoldó, hangulatjavító, stb.
Nekem olyan, mint a drog, egy-egy beleélvezős aktus után még fél-egy órán keresztül teljes extázisban vagyok, csak úgy tombol bennem az endorfin. Nagyon jó érzés!
Elsőnek: nem hallottál még a fogamzásgátló tablettákról, gyűrűről, injekcióról, tapaszról? Ezekkel nyugodtan bele lehet élvezni a nőbe... plusz ott van még a pesszárium, méhszájsapka, ami nem hormonális, érettebb, tapasztaltabb nőknek pedig a naptárazás/billings módszer. Na meg ugye olyanok is vannak a világon, akik szívesen vállalnának gyereket. Nem csak a tinik szexelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!