Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek az nem izgató ha valakivel camszexeltek vagy képeket küldtök?
Figyelt kérdés
Régebben csináltam ilyet egy csajjal akivel nagyon jóban voltam és h most vele nemtudom csinálni ezeket hiányzik...:D f/182015. okt. 6. 16:40
2/10 A kérdező kommentje:
Nem toborozni akarok embereket hanem csak kérdezni..ha valaki akar akkor rám ir ha nem akkor nem ennyi
2015. okt. 6. 16:47
3/10 anonim válasza:
Csak úgy egy idegennel nem, ha már van vonzalom és ismerkedünk akkor igen.
4/10 anonim válasza:
Már nem csinálom a sok idióta követlező férfi miatt.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen énis amugy azért csináltam az előző ismerősömmel mert jóban voltunk..
2015. okt. 6. 17:37
7/10 A kérdező kommentje:
Látom itt csak azt a választ fogadják el ha azt mondom olyan vagyok mint a többi kanos... mind1 hagyjuk :D
2015. okt. 6. 19:58
10/10 anonim válasza:
Engem a chatszex izgat mint lány :D a camszex vagy a képküldözgetés abszolút nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!