Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez miatt tényleg könnyűvérű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt tényleg könnyűvérű nő lennék?

Figyelt kérdés
Mint minden fiatal én is nagyon szeretek bulizni és szoktunk is barátnőimmel elég gyakran. Soha nem volt még egy éjszakás kalandom,még ittasan sem. Olyan volt,hogy csókolóztam egy fiúval buliba,de csóktól több nem volt. Viszont van egy fiú,akibe szerelmes vagyok elég régóta,de ez nem viszonzott..vele viszont ilyen "alkalmi" kapcsolatban vagyunk..nem tehetek róla,tudom,hogy nem kéne,de nagyon vonzódok hozzá és nagyon jó vele,meg persze szeretem is... de érzelmek nélkül nem tudnám elképzelni a szexet még nagyon jó pasival sem... most hétvégén volt egy buli,ahol csókolóztam egy idegen sráccal és ez is kiderült meg az is,hogy a másik sráccal lefeküdtem és ez miatt 2 ismerősöm le r*****ozott.. valóban ez lennék ez miatt? 19/L
2015. okt. 5. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# 9 figyu, szeretek flörtölni, érezni, hogy szép vagyok, mi ezzel a baj? ismerkedni, táncolni, beszélgetni... mondjuk egy bulin. Hétköznap meg a tanulásé a szerep, vagy a sporté. Nem értem mi a baj ezzel? Miért lennék ezért buta pi..a? Mert szeretek flörtölni azt jelenti, hogy buta vagyok? tehát az okos emberek nem flörtölnek nem szexelnek, csak a buták?

Micsoda hozzáállás... :)) tudod, inkább a féltékenység a nagy butaság, ami belőletek árad :)) Hogy unalmas monoton egyhangú az életetek vagy csak nem kelletek senkinek... :) s féltékenyek vagytok arra, aki esetleg tudja élvezni. Másik, hogy én vagyok a buta? pedig te nem gondolsz bele abba, hogy mindennek megvan a maga helye és az ideje... Attól, mert valaki hétvégén elmegy szórakozni és flörtöl, buta kell legyen? mi köze van annak ahhoz, ami a fejemben van, hogy én flörtölök vagy sem? Vagy, ha nem érdekel mások véleménye, mert én tudom milyen vagyok, akkor már nem is ehetek okos? Mindegy, begyepesedettekkel nem állok le vitázni :))

2015. okt. 5. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
# 10 de jól mondtad :) a szexhez meg a csókhoz nem kell amúgy sem egyetem vagy főiskola szerintem :)) nem értem mi köze van akkor az okossághoz. Szerintem a buta és az okos egyaránt tud szexelni, ez nem ettől függ. Az okos és a buták közt is biztos akad olyan, aki szabadosabb, illetve aki nem... de ennek inkább a hormonokhoz van köze, nem az észhez, szerintem
2015. okt. 5. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

-csókolóztál buliban ismeretlen fiúval

-egyéjszakáztál egy másik fiúval

Persze hogy ribi vagy.

2015. okt. 5. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem r_banc vagy, hanem az érzelmi életedet kell egy kicsit rendbe hozni. A fiú, akibe te szerelmes vagy, ő pedig beléd nem... csak kihasznál szexuálisan, nem veszed észre? Kihasználja, hogy odavagy érte, és szétteszed neki a lábad.

19 évesen nekem azért ennél több eszem volt...

Szerintem azért ribiznek le, mert tudják, hogy az a pasi nem szerelmes beléd, mégis lefekszel vele, mik9özben te igen. Kihasználtatod magad vele, önszántadból.

2015. okt. 6. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Sok álszent f. asz...Figyelj, az a lényeg, hogy te tükörbe tudj nézni... Végülis független vagy, nemde? Szóval bulizz és szórakozz! :)
2015. okt. 6. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 vagyok. Igen, könnyű álszentezni az embereket. De kérlek, Kérdező, az érzelmi részén gondolkodj el, amit írtam. Nem rosszindulatból tettem, hanem hogy segítsek.
2015. okt. 6. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!