Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miatt tényleg könnyűvérű nő lennék?
# 9 figyu, szeretek flörtölni, érezni, hogy szép vagyok, mi ezzel a baj? ismerkedni, táncolni, beszélgetni... mondjuk egy bulin. Hétköznap meg a tanulásé a szerep, vagy a sporté. Nem értem mi a baj ezzel? Miért lennék ezért buta pi..a? Mert szeretek flörtölni azt jelenti, hogy buta vagyok? tehát az okos emberek nem flörtölnek nem szexelnek, csak a buták?
Micsoda hozzáállás... :)) tudod, inkább a féltékenység a nagy butaság, ami belőletek árad :)) Hogy unalmas monoton egyhangú az életetek vagy csak nem kelletek senkinek... :) s féltékenyek vagytok arra, aki esetleg tudja élvezni. Másik, hogy én vagyok a buta? pedig te nem gondolsz bele abba, hogy mindennek megvan a maga helye és az ideje... Attól, mert valaki hétvégén elmegy szórakozni és flörtöl, buta kell legyen? mi köze van annak ahhoz, ami a fejemben van, hogy én flörtölök vagy sem? Vagy, ha nem érdekel mások véleménye, mert én tudom milyen vagyok, akkor már nem is ehetek okos? Mindegy, begyepesedettekkel nem állok le vitázni :))
-csókolóztál buliban ismeretlen fiúval
-egyéjszakáztál egy másik fiúval
Persze hogy ribi vagy.
Szerintem nem r_banc vagy, hanem az érzelmi életedet kell egy kicsit rendbe hozni. A fiú, akibe te szerelmes vagy, ő pedig beléd nem... csak kihasznál szexuálisan, nem veszed észre? Kihasználja, hogy odavagy érte, és szétteszed neki a lábad.
19 évesen nekem azért ennél több eszem volt...
Szerintem azért ribiznek le, mert tudják, hogy az a pasi nem szerelmes beléd, mégis lefekszel vele, mik9özben te igen. Kihasználtatod magad vele, önszántadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!