Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok párnak képzelni ilyen testű nőt vagy ez már sok?
2015. okt. 4. 22:46
1/20 anonim válasza:
Én lefogyasztanám, 75 kiló nem túl előnyös. Lomhán mozog, emiatt utálna velem túrázni, sétálni, bringázni. Szex közben is csak feküdne mint egy darab hús, és megint nekem lenne izomlázam... Szóval ha hajlandó lenne edzeni, akkor meggondolandó, és persze ha szeretne, kitartana mellettem, és nekem is tetsznee.
3/20 anonim válasza:
nekem a vékony derekú lányok a zsánereim :D 24F
4/20 anonim válasza:
Abszolút és nem akarnám megváltoztatni :) 25/F
5/20 anonim válasza:
el tudnám képzelni. előnynek nem előny az ilyen alkat. de kizáró ok nem lenne. ha sexységröl van szó ak az odaadás a fontosabb mint a test
7/20 anonim válasza:
Ha te is ilyen vagy, írj rám :$
F 33
8/20 anonim válasza:
Egy nőies Nőt látunk a képen emberek. Csak a média sajnos átalakítja az agyunkat nekünk fiúknak és ez miatt nekem is inkább a vékonyabb lányok jönnek be alapvetően.
Nade! Szerintem határeset Ha nagyobb lenne a cici(a képen annyira nem vehető ki a mérete) és van szép kerek popsi akkor elfogadható még be is jön :)Ja és egy szép arc mindent visz. :)
Viszont ahogy ez előttem szóló is írta, lehessen vele túrázni :)), sportolni, közös, nekünk jóleső dolgokat csinálni és jól érezni magunkat egymás mellett :) Ez a lényeg. :)
28F
9/20 anonim válasza:
Én nem kezdeményeznék nála. De látom vannak, akiknek tetszik. :)
37/F
10/20 A kérdező kommentje:
Én nála sokkal vékonyabb vagyok, 62 kg-al, de még néha így is túl soknak érzem magam egy átlagférfi ízléséhez mérten. Ha jól tudom ez az énekesnő a képen 75-80 kg között van, azóta lefogyott.
2015. okt. 4. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!