Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mekkora szimpátia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora szimpátia kell egy lány részéről, hogy visszajelöljön facebookon?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 10:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a külsejére mondom, hogy elit, hanem a tanulmányai, stb alapján. Persze külsőre se semmi, kimondottan szép lány, így szerintem belsőre sem lehet rossz :D Na így akkor szerintetek?
2015. okt. 3. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
mármint sznob? nem ismerjük... nem tudjuk, de az alapkérdésre visszatérve 0% szimpátia kell a visszaigazoláshoz... ha esetleg ő jelöl be.. akkor azt mondom h igen felcsillant egy remánysugár
2015. okt. 3. 11:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a "sznobság" mértéke egyenesen arányos a butaság mértékével a tapasztalatok többnyire ezt mutatják. De sose lehet tudni, lehet lehet attól sznob, hogy jó esze van...
2015. okt. 3. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Amilyen töketlen majom vagy, neked úgy is mindegy..ennyit görcsölni egy tetves jelölésen..mi a legrosszabb, ami történhet? nem igazol vissza....húúú te jóóó éééég, hát az katasztrófa lenne..

Amúgy is, minek akarod bejelölni? hogy utána gyk-n 5 oldalon keresztül taglalva legyen, h. ráírj-e? azután pedig 10 oldalon, hogy elhívd-e randira?...fölösleges.

2015. okt. 3. 11:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Jól van na! Csak kíváncsi vagyok más véleményére is :D
2015. okt. 3. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!