Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kis péniszű srác is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis péniszű srác is találhat csinos és szerető barátnőt?

Figyelt kérdés
A csinos jelző alatt nem szupermodellt kell érteni, csak mégis kell hogy legyen vonzalom, ami egészen apró dolgok megléte esetén már meg lehet :)
2015. okt. 2. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarsz inkább fiút? Te lehetsz a lány.
2015. okt. 2. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.nem az alapján szeretek bele vkibe.
2015. okt. 2. 20:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze. Egy normalis lány nem ez alapján választ :D
2015. okt. 2. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Az hülyeség,hogy semmi se lehetetlen.

Ha így van, akkor aki így gondolja,az legyen szíves kitalálni egy olyan új színt, ami az ismertekre egyáltalán nem hasonlít.

2015. okt. 2. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy a gének, amik benned vannak, évmilliók alatt vándoroltak emberből emberbe. Ez a hosszú folyamat miért pont nálad szakadna meg?
2015. okt. 2. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

mit is irjak...

az itteni csajoknak legalább 16 cm-es kell

mennyire vékony ?

2015. okt. 2. 21:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Várj, te most itt akarsz barátnőt szerezni? :D
2015. okt. 2. 22:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem párkeresési szándékú a kérdés :)
2015. okt. 2. 22:06
 19/20 pörölycápa ***** válasza:

A 14 az nem olyan kicsi szerintem... bár a franc tudja, nem szoktam méregetni, hogy kinek mekkora. Én nem tartom magam egy csúnya lánynak, és az eddigi 3 pasimból kettő nem rendelkezett méretes szerszámmal. És nekem azzal a kettővel sokkal jobb volt a szex, akinek nagy volt azzal fájt egy kicsit. Szóval én személy szerint az átlagosat, vagy kissebbet preferálom, de nem is ez alapján választok. Mire eljutunk az ágyig, addigra már kialakult egy olyan kapcsolat, amit a méretek nem fognak befolyásolni.

Egyébként sem a méret számít, hanem az, hogy ki hogy használja.

Az önbizalomhiányosságról meg annyit, hogy a jelenlegi párom is eléggé félénk, és önbizalomhiányos, mégis van barátnője (mármint én). Nem a magabiztosságával vett le a lábamról, hanem a kedvességével és humorával, és azzal hogy teljesen természetesen viselkedett velem. Barátságnak indult eleinte az ismerkedés, csak egy idő után többet éreztünk egymás iránt. Szóval van remény, a lényeg hogy add önmagadat és nem kell rágörcsölni az ismerkedésre, egyszerűen csak érezzétek jól magatokat.

2015. okt. 3. 01:12
 20/20 anonim ***** válasza:
14cm átlagos.
2015. okt. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!