Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis péniszű srác is találhat csinos és szerető barátnőt?
Az hülyeség,hogy semmi se lehetetlen.
Ha így van, akkor aki így gondolja,az legyen szíves kitalálni egy olyan új színt, ami az ismertekre egyáltalán nem hasonlít.
mit is irjak...
az itteni csajoknak legalább 16 cm-es kell
mennyire vékony ?
A 14 az nem olyan kicsi szerintem... bár a franc tudja, nem szoktam méregetni, hogy kinek mekkora. Én nem tartom magam egy csúnya lánynak, és az eddigi 3 pasimból kettő nem rendelkezett méretes szerszámmal. És nekem azzal a kettővel sokkal jobb volt a szex, akinek nagy volt azzal fájt egy kicsit. Szóval én személy szerint az átlagosat, vagy kissebbet preferálom, de nem is ez alapján választok. Mire eljutunk az ágyig, addigra már kialakult egy olyan kapcsolat, amit a méretek nem fognak befolyásolni.
Egyébként sem a méret számít, hanem az, hogy ki hogy használja.
Az önbizalomhiányosságról meg annyit, hogy a jelenlegi párom is eléggé félénk, és önbizalomhiányos, mégis van barátnője (mármint én). Nem a magabiztosságával vett le a lábamról, hanem a kedvességével és humorával, és azzal hogy teljesen természetesen viselkedett velem. Barátságnak indult eleinte az ismerkedés, csak egy idő után többet éreztünk egymás iránt. Szóval van remény, a lényeg hogy add önmagadat és nem kell rágörcsölni az ismerkedésre, egyszerűen csak érezzétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!