Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A héten kezdtem felszolgálóként dolgozni. Hogyan lehet kezelni azt, hogy folyton alámnyúlnak, és simogatnak? 19/l
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 17:17
1/17 anonim válasza:
Véletlenűl a kedves vendég nyakába borul a leves!
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor kirúgnának.
2015. okt. 2. 17:24
3/17 anonim válasza:
Nadragot huzol es gyorsabban mozogsz. Ha olyan vendeg van aki ilyet csinal kerd meg egy kolegad,hogy csereljetek asztalt mert ez meg az tortent.
18/L
En is voltam pincerno es soha nem nyultak alam Pedig nem vagyok ronda
5/17 anonim válasza:
Kereshetsz egy olyan helyet is ahol nő a főnök.
6/17 anonim válasza:
Minek kell hagyni? Megmondod neki, hogy ha mégegyszer aládnyúl nem szolgálod ki. Nem tudom milyen hely ez, én még soha nem voltam olyan helyen, ahol alányúlna bárki is a felszolgálóknak..
7/17 anonim válasza:
Az engem is éfdekelne, hogy milyen helyen dolgozol, ahol csak úgy nyúlkálnak.
8/17 A kérdező kommentje:
Ez egy exkluzív hely. Jól lehet keresni.
2015. okt. 2. 18:36
9/17 anonim válasza:
Akkor meg tűrd el. Ha ennyit megér neked a pénz..
10/17 anonim válasza:
Akkor viszont ez hozzátartozik a munkakörödhöz, amit megfizetnek neked, egyet tehetsz, tűröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!