Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen mell már csúnya lógós? KÉP
2015. okt. 2. 08:48
11/20 anonim válasza:
utolsó ! mi az évszámozás? gondolkoztam én is rajta, de nme jöttem rá :)
12/20 anonim válasza:
Gondolom, hogy mikor meddig ért a melle.. :D
13/20 anonim válasza:
Akkor nem mai csirke van a képem.
Egyébként nem csúnya, örülnék egy ilyen nőnek.
14/20 anonim válasza:
Nem csúnya, de nem is túl szép. Jobb a kisebb, feszesebb.
15/20 anonim válasza:
nagoyn rosszul néz ki szerintem.
Tartsd meg azoknak a ,,fériaknak" akik szeretik a tőgyeket :/
16/20 anonim válasza:
egyáltalán nincs baj velük. sőt, az ilyen ciciket sokkal vonzóbbnak, nőiesebbnek, szexibbnek tartom mint a pici almákat.
37f
17/20 anonim válasza:
Nagyon szép formája van! Én sokkal jobban szeretem az ilyen formás, telt melleket, mint a kicsi és laposakat. 17/F
18/20 anonim válasza:
#15 szerintem nő xD
Aki idézőjelbe teszi a férfinemet azért mert azok a nőies formákat szeretik, nem a lapos deszkákat, az caak egy kismellű nő lehet, vagy egy búzi :D
20/20 anonim válasza:
Istenem, de gyönyörű. Imádnám, ha ilyen mellem lenne, egész nap csókolgatnám. Sehol egy stria, szép, fehér, sima, puha, feszes, kerek, természetes, nagy - mi kell még?! Szerelmes lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!