Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak miért jó, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jó, ha kinyalhatják egy nő fenekét?

Figyelt kérdés
az anált még megértem, miért okoz élvezetet nekik.. meg a puncinyalást is, na de a segglyuk nyalása? sokan kifejezetten szeretik pedig, ahogy észrevettem

2015. okt. 1. 18:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
húha.. én nagyon le leszek pontozva. Szerintem nagyon izgató mikor nyalja a párom a fenekemet, kellemes és egyben érdekes érzés. És most ugrik a majom a vízbe, mert én is kinyalom a ő fenekét :) 17/L
2016. jan. 18. 11:53
 32/36 anonim ***** válasza:

"31. Végre valaki aki beválallja!:) Pontozzanak le engem is.De egyet értek veled.

Jó adni jó kapni.:)

2016. jan. 18. 12:19
 33/36 anonim ***** válasza:
31. Te remek csajszi lehetsz,bár lenne végre egy ilyen nyitott barátnőm.
2016. jan. 19. 02:44
 34/36 anonim ***** válasza:

Gyerekkori papás mamáskor nyaltam ki az eső női popsit, miután tett róla, hogy legyen miért.

Ez az élmény bennem maradt, kedvesem fenekét ma is kinyalom, ha a helyzet úgy hozza.

Azt a nőt kerestem aki ezáltal orgazmust tud megélni!

Szeretem a pózt, az illatokat, a látványt és az ízét.

Ennyi.

2016. jan. 27. 12:47
 35/36 anonim ***** válasza:
Mert elég szexi íze van....
2017. szept. 20. 11:14
 36/36 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, én ma találtam rá, az a véleményem, hogyha valakivel együtt vagyok ,a kényeztetéshez hozzá tartozik, hogy mindenhol kényeztetem! Tehát nálam belefér a seggjuk nyalása is,arról nem is beszélve, hogy szinte mindig kaptam viszonzást is.Sokan felvetik milyen undorító, miközben nyalják a puncit, ami lehet pisi izű,szagú,a nők oráloznak,vannak akik análoznak,folytassam? :)),mindenki tegye ezt ami neki jól esik.....
2022. okt. 18. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!