Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha első alkalomkor ez történne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első alkalomkor ez történne mit tennétek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel misszionálius pózban csináltuk, gumi miatti kis szerencsétlenkedés után -.- , azt hittem azonnal elmegyek , kb 10 perc után még csak nem is éreztem hogy közeledne, így tudtam tempót is váltogatni, "körözni". Amikor azt mondta a barátnőm hogy hagyjuk abba mert pisilnie kell menni, utána pedig már nem folytattuk. Mit csinálhattam rosszul? nem élvezte? mert nem valami nagy..
2015. okt. 1. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy hülye pic.a volt, mert ha netán mégis vmit elszúrtál volna, azt meg kellett volna emlitenie, vagy mégegyszer próbálkozni, csak max egy másik napon. Ő mást várt az ágyban. Ne foglalkozz vele, nem minden ember passzol össze.
2015. okt. 1. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Van orgazmus előtt "pisilés érzés", ez tény, de volt, hogy én is leállítottam a páromat, mert valóban pisilnem kellett. Mondjuk ez általában orgazmus után szokott lenni. De utána folytatjuk tovább.

Elhiszem, hogy ez rosszul esett Neked, de a lány is szólhatott volna, hogy inkább hogy kellene... Én mindig szólok és a párom örül neki...

Szerintem legközelebb valami értelmesebb lányt válassz.

Na, az meg a másik, hogy legalább elmondta volna konkrétan, higy mi nem tetszett neki annyira, higy inkább szakított...

2015. okt. 1. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne félj az miatt hogy nem vagy elég jó. Csupán egy nagyon buta lányt fogtál ki a tömegből. hány évesek vagytok ? nem lehet hogy ő éretlen volt arra hogy szeressen ? :)
2015. okt. 2. 13:52
 14/16 A kérdező kommentje:
21 évesek vagyunk mindketten
2015. okt. 2. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan, hogy leállítottam a partnerem és kimentem pisilni, mert nem tudtam eldönteni, hogy tényleg kell-e, vagy az orgazmus közeledtét jelzi az érzés. Nem jött egy csepp se. Viszont utána folytattuk az aktust.

Csak az első néhány alkalommal éreztem pisilési ingert, azóta már kimarad, és egyből az orgazmus jön.

2015. okt. 2. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként simán lehet, hogy az egésznek semmi köze nem volt a teljesítményedhez. Gondolom nem voltatok együtt még túl régóta. Rájött, hogy nem veled akarja, mittudomén szerelmes az exébe vagy csak valami más. És amikor elkezdtetek szexelni akkor jött rá, hogy nem, neki ez marhára nem megy. Simán lehet, hogy a csillagokat lehozhattad volna neki, akkor sem élvezte volna. Ez van, hülye szegény, nem feltétlen a teljesítményeddel volt baj, emiatt nem kell aggódnod, ha majd lesz megint barátnőd, akkor ne parázz ezen, próbáld meg nyugodtan, és valószínűleg nem lesz baj.
2015. okt. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!