Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön Nicki Minaj?
2015. okt. 1. 14:31
12/20 anonim válasza:
Ez nem is csupasz!
Kit érdekel!?
13/20 anonim válasza:
Arcra nem annyira, de a hátsója tényleg lenyűgözően nagy.
15/20 anonim válasza:
Póthaj(!) és smink nélkül hogy nézne ki?
Szerintem is szép egy nagyon kerek popsi, de ez nem sok már? Picit igénytelen az ilyen nagy fenék. És nagyon remészetellenes az alakja. Biztos plasztikáztatva van vagy valami zsírleszíváson esett át.(a hasára értem,mert ha ilyen nagy fenékre tesz szert valaki, akkor biztos máshol is van felesleg)
Nekem se tetszik a lapos,pici fenék, de ez már sok.
16/20 anonim válasza:
De minek énekel? (na jó... tátikázik?)
18/20 anonim válasza:
Nekem nagyon
úgy jó ahogy van
elvinném egy menetre
19/20 anonim válasza:
nekem persze hogy bejön, de sajnos én meg nem jönnék be neki az tuti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!