Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretkezés előtt általában lefürödtök ha van rá lehetőség?
Figyelt kérdés
Főleg ha orális kényeztetés is szerepel benne! És mi a helyzet a pisiszaggal? Mert ugye hiába a fürdés, ha 5 perc múlva WC-re kell menni, ilyenkor a vizes zsepi segít valamennyire?2015. szept. 30. 23:41
1/11 anonim válasza:
Szoktam fürödni mielőtt átjön hozzám a barátom és ha nála vagyunk is szoktam javasolni egy közös zuhanyt. Ilyenkor megmossuk egymást és már zuhany alatt elkezdődik a petting. Ha szex előtt kell pisilnem megmosom a puncim szappannal így nem lesz pisiszagú.
2/11 anonim válasza:
Igen, szoktam.
Ha nincs lehetőség fürdésre, sokat segít a nedves törlőkendő (amit a kisbabáknál is használnak)
3/11 anonim válasza:
Nem, mert nincs rá lehetőség, párom azonnal letámad. :)
6/11 anonim válasza:
Én nem szoktam lefürödni előtte.Mindig ki szoktam törölni intim törlővel,vagy zsepivel..
De ha olyan akkor ez van..
7/11 anonim válasza:
Számomra ez alap, kivéve, ha úgy esünk egymásnak :)
8/11 anonim válasza:
Árúljátok már el lányok, miért gondoljátok, hogy az nekünk férfiaknak rossz, ha pisiszagú??? Sokkal jobb, mintha intimtörlőkendő szagú, vagy szappan illatú lenne! A puncinak intim illata legyen, ne kemikália!!!
9/11 anonim válasza:
Én nekem kicsit hihetetlen, hogy itt mindenki szépen előbb alaposan megmosakszik, megtörölgeti magát mindenhol és utána fekszenek csak le egymással. Jó, hogy nem húztok valami védőruhát meg maszkot is. Nekem ez annyira megtervezettnek és kiábrándítónak hangzik, hogy tuti nem lenne kedvem utána semmihez. Unalmas és fárasztó lehet mindig ugyanaz a rutin, semmi spontaneitás. Meg minek undorodnánk egymás nedveitől, szagától - ami egy egészséges, rendszeresen ápolt test esetén teljesen természetes és kellemes szerintem. Engem sokkal jobban irritál, amikor tusfürdő vagy szappan íze van a páromnak, fúj. Eltűnik az eredeti illata is, oda a csodálatos kémia, puff. Szóval nem szoktam, nincs is ebből semmi gond.
10/11 anonim válasza:
Ha van lehetoseg minden keppen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!