Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit tennétek ha kiderülne a pasitokról hogy régebben prostikhoz járt?
Figyelt kérdés
Szakítanátok is akár? Kort is írjatok2015. szept. 28. 12:24
21/26 anonim válasza:
"szerintetek nem ciki ha valaki csak úgy juthat szexhez ha prostihoz jár, és fizet érte?"
Biztos, hogy csak így juthatott volna szexhez vagy csak ez volt az egyszerűbb módja?
Az nem ciki ha fizet egy csajnak 4 koktélt és úgy viszi haza egy éjszakára? :D
22/26 anonim válasza:
77 %, férfi vagyok és hetero. Szerencsére sikerült kapcsolatot kialakítanom és úgy történt meg, de könnyen kerülhettem volna én is ebbe a helyzetbe. Szolidáris vagyok vele, mert tudom, milyen az, amikor az embert semmibe nézik a nők.
23/26 anonim válasza:
Férfiként úgy gondolom ha soha egyetlen nővel sem tudott kapcsolatot létesíteni, akkor ott valami nem stimmel. Ezért nem a nők a hibásak. Nagyon sok nő vár kapcsolatra igen kicsi igényekkel. Ha kiderűlne a barátnőmről hogy fizetett szexért egy férfinak biztos szakítanék.
25/26 anonim válasza:
Hát persze, 20-asnál a pont. Ha majd nem tartunk ott, hogy a nők röhelyesen könnyen kapnak farkat, hanem meg kell küzdeniük érte, majd akkor szövegeljen!
26/26 anonim válasza:
25.
A kérdező feltett egy kêrdêst a csajoknak/nőknek. Vâlaszolhatunk râ anêlkül, hogy te belênk kötnêl? Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!