Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek nőkhöz közeledni, normális?
Figyelt kérdés
Állandó komplexusaim vannak a péniszem miatt és nem tartom magam férfinak emiatt.
Nem ismerkedési vagy más szándékból, van kép, aki úgy gondolja.
2015. szept. 27. 22:03
2/9 anonim válasza:
Ne legyenek, mert ez az egész szexuális életedet, és önbecslésedet megbélyegzi!!
Hidd el nem ezen múlik, hogy szeret-e egy nő vagy sem!
3/9 anonim válasza:
Hány cm? Nekem 19.5(átlag)cm ha ügyes akár 21cm is meg van.:) 19F Én tökre meg vagyok vele, elégedve.:) Mellesleg nem fognak a nők ez miatt, ki nevetni ismerek olyan nőt aki 8-10cm k*kival játszót. Számára az is kielégítő volt.
4/9 A kérdező kommentje:
3. válaszoló. Örülnék ha 19,5cm átlag! hosszúságú lenne, Te is tudod hogy az már nem átlag kategória.
De remélem hogy elég lesz az enyém is majd egyszer.
2015. szept. 27. 22:11
5/9 anonim válasza:
Nyugi kedves kérdező.
Nem úgy fognak feléd közeledni, ismerkedni a nők, hogy hány cm-es a cerkád. Beléd lesz szerelmes egy nő, nem a méretedbe. Legyen benned önbizalom.
7/9 anonim válasza:
3. Vagyok úgy gondoltam, hogy nálam átlagban akkora szokott lenni.:) De igazuk van a többieknek, ez miatt nem kell izgulni.
8/9 A kérdező kommentje:
6. fiúkhoz nem közeledem, ugyanis hetero vagyok...
7. Bocsánat, rosszul értelmeztem.
2015. szept. 27. 22:28
9/9 anonim válasza:
Ismét 3. Vagyok nézd meg ezt.:) https://www.youtube.com/watch?v=MvEeFZDiFyQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!