Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valamennyire szabályozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valamennyire szabályozni hogy fiú vagy lány legyen?

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Micsoda? A kertészed, vagy a párod?
2015. szept. 26. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Mit akarsz te szabályozni? Legalább rendesen tetted volna fel a hülye kérdésed.
2015. szept. 26. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Lehet a gyerekre gondol a kérdező. Talán valami ilyesmit akart megfogalmazni: Lehet valahogy szabályozni, hogy fiú vagy lány gyerekem legyen?

Ha ez a kérdés, szerintem nem.

2015. szept. 26. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen! Miközben csináljátok a pasin bojtos hálósapka legyen és nem szabad nevetni! Akkor vagy fiú vagy lány lesz!
2015. szept. 26. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag a fiú spermiumok gyorsabbak, viszont a lányok tovább élnek. Tehát, ha ovuláció előtt csináljátok, akkor nagyobb esélye lehet annak, hogy lány lesz, mert várni kell a petesejtre, ha utána, akkor nagyobb eséllyel fiú, mert gyorsabban odaérnek.

De ez csak 1-2% különbség.

2015. szept. 26. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
4%

hál istennek nem lehet

még ha a fenti trükköt alkalmazod akkor is simán lehet másnemű a gyerek

illetve lehet számolni extra ovulációval is amit nem tudsz előre

2015. szept. 26. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Keress rá a neten, vannak rá módszerek, aztán vagy bejön, vagy nem. Nekünk bejött. Mindkét gyerekünk olyan nemű lett, mint szerettük volna. De persze lehet, hogy csak mázli volt.

De itt is rákereshetsz, kb. hetente kérdezik.

Én is feltettem annak idején. Te még finom válaszokat kaptál, engem szidott mindenki, hogy milyen sz.emét vagyok, mert nem örülnék egy másnemű babának. Holott ugye nem erről van szó. Nyilván nem kell magyarázni, hogy az ember jobban örül egy egészséges lánynak, mint egy fogyatékos fiúnak.

2015. szept. 26. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Így van. Tényleg rosszul sikerült a kérdés. Igen megvan hogy milyen nemű gyermeket szeretnénk, de ha nem olyan lesz akkor is boldogok leszünk. Akkor talán majd a következő. Egy a lényeg, hogy EGÉSZSÉGES legyen. Köszönöm a válaszokat. 😊
2015. szept. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!