Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Próbáltátok már a prosztata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már a prosztata masszázst?

Figyelt kérdés
Hogyan érdemes hozzákezdeni, kézzel vagy valami speckó segédeszközzel? Egyéb tapasztalatok, tanácsok? A csajok szeretik csinálni a barátjuknak?
2015. szept. 25. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáltam, kellemetlen volt.
2015. szept. 25. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csináltam már srácnak, egy ujjal, nagyon élvezte. Némi síkosító/sok nyál, feldugod. Ha mozgattam az már fájt neki, amúgy hamar elment
2015. szept. 25. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Csináltam már a barátomnak. Eleinte furcsa, kellemetlen érzés volt neki, pedig nagyon lassan, óvatosan, síkosítóval csináltam (egy ujjal). Önmagában nem volt kellemes, viszont úgy, hogy péniszizgatással együtt frenetikus élvezetet nyújtott számára. Szóval óvatosan és türelmesen érdemes nekikezdeni.
2015. szept. 26. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
csináltam már magamnak is de másis nekem jo volt
2016. febr. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!