Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen kevés lenne?
Figyelt kérdés
Első 15 évesen volt, összesen 3 nővel feküdtem. És volt egy 40 éves aki csak kiverte. Volt 2 hármasban is részem, 2 férfi 1 nő és 2 nő egy férfi felállásban.2015. szept. 25. 20:46
1/15 A kérdező kommentje:
19F
2015. szept. 25. 20:46
2/15 anonim válasza:
Én ennyi idősen még a smárolásig se jutottam.
25 leszek de eddig 1 lánnyal voltam, és egy valaki lecumizott.
3/15 anonim válasza:
A politikai pálya előtted áll.
4/15 A kérdező kommentje:
3. Miért is?:) Talán azt hiszed hazudok?:)
2015. szept. 25. 20:53
6/15 anonim válasza:
A popsi sex volt akkor mar nem szuz az illeto?
7/15 A kérdező kommentje:
Mellesleg csak azért tettem, fel a kérdést mert én kevésnek tartom. Környezettemben szinte, mindenki több nővel volt. Talán én azért nem mert jobban szeretek, párkapcsolatban lenni, lehet nyálas lesz de érzelmekkel sokkal jobb. De ez nem azt jelenti, hogy csak akkor fekszek le valakivel, ha érzek valamit a másik iránt.:)
2015. szept. 25. 21:08
9/15 anonim válasza:
Ha igaz, akkor is, ha nem akkor is. Csak szívj sok kokót.
10/15 anonim válasza:
Hat ez eleg sok es csak 19eves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!