Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a párom a számba élvezett, de egyáltalán nem volt jó, öklendeztem is és nem tudtam hirtelen lenyelni. Nagyon kellemetlen volt. Mit lehet ezügyben tenni? Hogy könnyebb legyen?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 12:41
12/19 anonim válasza:
Nagyon jó ha a durr után még van ingerlés a szájban. De trükkösen a zacsijára ereszted a nedűt, és előbb utóbb meg is fogod szokni! És ha nem tetszik, hát nem csinálod!
Vigye máshová a cerkát hegyeztetni!
13/19 anonim válasza:
Szerintem be is hánynék ha sperma kerülne a számba.
Én tuti nem nyelném le,de a számba se élvezhetne senki sem.
14/19 anonim válasza:
Ha nem tudod vagy nem akarod lenyelni, akkor szerintem utána menj ki a mosdóba és köpd ki, de szerinte annál lehangolóbb dolog nincs mikor előtted zsepibe.....
15/19 Linó03 válasza:
Én nehezen szoktam hozzá, de a barátom szerette volna. Először gumival csináltuk, aztán anélkül, és kiköptem a mosdóban (nem volt vele semmi baja), aztán mikor megszoktam az ízét, egy nagy nyeléssel lenyeltem.
16/19 anonim válasza:
Jobban torokra kell engedned mikor élvez.Nem lesz akkor vele gond.
17/19 A kérdező kommentje:
*öklendezni :D sajnos annyira a hatása alatt voltam, hogy írni is elfelejtettem :D bocsi
de azért kicsit erős volt a kommented
többieknek köszi. nem, nem várja el, én akartam neki jót... de nem úgy sült el, ahogy gondoltuk
2015. szept. 26. 00:51
19/19 anonim válasza:
megint én. kiábrándító egy pasinak?Azt szokták írni itt? Azt említetted kedves kérdező. A pasik elvárják, hogy spermás legyen a csaj szája de ők meg utána biztos, nem csókolják meg úgy a csajt akkor ez hogy van?? Nekik undorító de a csaj meg hagyja neki ne legyen undorító. Hú de összeverném az olyan pasikat. 29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!