Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják a pasik h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a pasik h csak akkor élvez igazán egy csaj ha közben visít mint egy malac?

Figyelt kérdés

de most komolyan ...

csendben nem lehet nagyot élvezni vagy mi a szösz ?

2015. szept. 24. 18:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

kedves vagy de már nem vagyok fiatal :-)

inkább csak érdekel h ha legközelebb szexelek és közben visítok majd akkor mit szól a partnerem :-)

2015. szept. 24. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a lényeg,hogy ne legyen megjátszott,mert az a leglelombozóbb.

Ha a halk nyögdécselés jön akkor legyen az,ha meg a hangos nyögés akkor csináld. De egyiket se jó megjátszani,mert mű lesz.

A legrosszabb szerintem mikor néma csöndben van egy lány,de az se kellemes ha végig vísítja műhangon az egészet.

2015. szept. 24. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem feszélyez, ha túl látványosan élvezkedik egy nő. Sokkal jobban begerjesztenek a halk nyögések, lihegések, szuszogások.
2015. szept. 24. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:

12- nek igaza van, a hitelesség a lényeg

Olyat is láttam már, h a nő síri csendben viselte a műveleteket, aztán egyszer csak elkezdte visszatartani a levegőt, vörösödni kezdett a feje, aztán elképesztő grimaszba huzta az arcát, megmarkolta két oldalán a lepedőt, görcsösen megfeszítette a hasizmait (mindezt egy mukkanás nélkül) aztán egyszer csak horrorisztikus hörgés kíséretében kifújta a benntartott levegőt és így élvezett, bevallása szerint igazán nagyot.

Nem volt kifejezetten szép látvány, de mivel hiteles volt, izgató volt.

Ja már nem emlékszem biztosan, de lehet h rásegítettem a levegővisszatartásra a nyakának a szorításával, de ez a lényegen nem változtat

2015. szept. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!