Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha egy 21éves lány szűz?
Mit lehetne húgommal kezdeni?
21éves és még csak barátja sem volt. Szép kis csinos lány és egy csomó srác írogat neki meg próbálnák vele felvenni a kapcsolatot de húgomat teljes mértékben hidegen hagyja az összeset. Én sem vagyok az a hú de vagány csaj de 14-15 évesen már érdeklődtem a fiúk iránt és volt már kapcsolatom is. 18évesen veszítettem el a szűzességemet. Lehet, hogy nem gáz tesóm h 21évesen még szűz de még se barátja se kapcsolata se fiú haverja nem volt még, szexben semmilyen élménye nem volt még se orális se semmilyen. Kezdek aggódni h lezbi lesz vagy nem tudom mert szerintem nem normális h valaki 21 évesen ennyire ne érdeklődjön az ellenkező nemhez.
Na és neked miért fáj az, hogy még nem ment át rajta a fél város?
Tudod, mi a gáz? Hogy ezzel foglalkozod. Az ő élete, ő tudja, hogy mrie vágyik, nem te. Azt pedig végképp nem te fogod megmondani, hogy mi a normális, és mi nem.
Mindenki maga dönti el, hogy mikor és kivel akarja elveszíteni. Szerintem ezt bízd a húgodra.
Lehet, hogy kicsit zárkózott, félénk személyiség. Ha így van, próbáld meg bevinni a társaságba, elvinni bulizni, ha neki sincs ellenére.
Mennyire ismered egyáltalán? Szoktatok intimebb dolgokról beszélni? pl. szokott-e maszturbálni, mit gondol a fiúkról stb.
Az én férjem sem csajozott. Fiúiskolába járt, egyetemen is csak pasik között volt, senki nem volt csajozós ott sem. Egyszerűen kimaradt az életéből. Vallásos is, így neveltetéséből eredően is egy valakire vágyott, nem pedig próbák sorozatára. Egy idő után pedig úgy gondolta, hogy már mindegy, mert akkora hátránnyal indul (tapasztalatlanság), hogy úgysem kell senkinek.
Na, de jöttem én! Én nem tudtam róla semmit, nem tudtam, hogy szűz. Elsőre nem jött össze, de másodikra már igen! Csak később tudtam meg, hogy mással soha nem volt.
A világ legjobb férje, szeretője, és azóta már a világ legjobb apukája is!
Utólag azt mondja, nem bánja, hogy így alakult. Sokáig vágyott egy igazi társra, szeretetre, szerelemre, szexre. Egyszer eljött (em).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!