Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Hogy szokott ez menni manapság?
Figyelt kérdés
Van egy alakuló kapcsolatom. Én idő hiányában és azért, mert még nem akarnék elköteleződni, csak esetleg barátság extrákkal kapcsolatot szeretnék, ezt mondtam is a lánynak, de ő komoly kapcsolatot akar velem. Még nem találkoztunk, azt írja, hogy egy hónapot vár az első szexig, vagy találkozásig? Kérdés az, hogy kivárjam még szexelgetwk vele aztán hagyjam ott? Nagy csalódás lene ez neki nagyon? Vagy amikor csak szexeltwk egyet alkalmilag, akkor mindkét fél beleegyezik, hogy ez csak egy egyéjszakás kaland és kész? De mondom ia neki különben, hogy annyira komoly kapcsolatot nem keresnék, de ő közben eléggé "kedvel" azt írja.2015. szept. 22. 22:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott most..
Elég fájdalom lesz neki ha közben beléd is szeret, te meg kihasználtad és otthagyod..
2/7 anonim válasza:
Ne legyél faxfej! Légyszíves ne tegyél tönkre te is egy lány.
3/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, mikor belém szeret?
2015. szept. 22. 22:44
4/7 anonim válasza:
Ha csak megkúrni akarod, akkor hagyd békén. Dugásra lehet olyan csajt is találni aki nem akar többet.
5/7 anonim válasza:
Az utóbbi kérdés alapján inkább hagyd őt békén és vegyél 1 kutyát :) No offense :) F
6/7 A kérdező kommentje:
De pont az hogy nem találok. Ez az első még... Ki tudja mikor lesz megint! Egyébként 22/F
2015. szept. 22. 22:49
7/7 anonim válasza:
Azért, mert egy kétségbeesett szűz nyomi vagy, azért nem kell egy lány szívét összetörni! Ha valakivel szexelni akarsz, akkor b*szd meg ne átb*szd... Gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!