Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy van olyan ember, akinek van egyéni értékítélete, és nem a "szerelme" mondja meg neki, hogy konkrétan mit szeressen?
"Ha szeretsz, megteszed..."
NEM! Ez hülyeség... Ha szeretsz valakit, és az a valaki azt mondja, engedd, hogy belehányjon a szádba, te meg edd meg azt vacsorára, akkor meg kell tenned, mert "szereted"?
A sok ostoba miért jön ezzel a dumával? Van, amit szeretünk, van, amit nem, miért kellene megtennem valamit, ráadásul ilyen lelkizsarolós duma miatt?
Most az mindegy is, hogy mit akartak tőlem. Ez akármelyik kapcsolatban igaz lehet. És bármi lehet az, amit az egyik nem akar, és undorítónak találja, de a másik mégis erősködik.
Persze értem én, hogy neki meg a hiánnyal kell megküzdenie, de mikor kívülállók jönnek ilyen dumával, akiknek semmi közük ehhez.. Kikészít.
Minek írjam le?
Hogy aztán mindenki írja, hogy "legalább kipróbálhattad volna" stb?
Gondolom így akarsz véleményt formálni. Ha azt mondom, hogy a kakiszexre akart rávenni, miközben kikötözött az ágy lábához, azt mondod: igazam van (jó esetben)
Ha azt mondom, hogy az análra akart rávenni, akkor azt mondod: á, azért ez még belefér.
Anál szex van a dologban. Egy itteni kérdés ihlette a kérdezőt.
Csak az itteni gyökerek hajtják ezt a "ki kell próbálni az anált"dolgot. A valóságban nem kell mindent megtenni amit a párod akar. Ezt csak az itteni erőszakos, egoista, agyatlan hülyék várják el. Amúgy itt a nagy szószólók többsége életében nem ért még nőhöz.
Nem igy akarok velemenyt formalni, csak erdekel, miert vagy ilyen zabos. Ezen felul engem nemigazan hat meg, hogyha visszautasitod az analt - csak erdekel, miert.
(Mellesleg ha ilyen "ha szeretsz, megteszed" dologgal jon, valaszold azt, hogy ha szeret(ne), nem ker(ne) olyat Toled, amit nem akarsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!