Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vezetés közben szoptak már le?
Figyelt kérdés
Erről álmodozom régóta. Beülne egy vadidegen csaj, akit épp csak vinnem kéne valahova, mert "jó fej" vagyok, ő meg egyszer csak megmarkolja a férfiasságomat, onnantól meg ...
23/F
2015. szept. 22. 13:34
2/14 anonim válasza:
én ezt mindig veszélyesnek találtam.
Azért meg pláne, mert tiniként így hajtott belénk egy sportautós csávó. Annyira nem figyelt, hogy nekünk csapódott.
3/14 anonim válasza:
Konkrétan tudok egy balesetről, amikor a zebrán emiatt ütöttek el egy 16 éves lányt, aki súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett, viszont hallani hallottam többről is. Tudod, amíg valaki "csak" a saját életét teszi kockára, addig azt mondom, ostoba. De amikor már a másokéval szórakozik, az ennél több. Ez rosszabb, mint az ittas vezetés.
4/14 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a kérdést, bocsi :D Nem akarnék vezetnék közbe, csak autóban ... mármint, hogy megállnék valahol, miután rám "támad" a csaj :D:D
2015. szept. 22. 14:05
5/14 anonim válasza:
Cummantottak már le vezetés közben. Autópályán. Ott nem vészes, mert csak mész egyenesen hosszan. Városi forgalomban azért egészen más. Ott nem mennék bele ilyenbe.
6/14 mantis religiosa válasza:
Régebben az Én bakancslistámon is szerepelt a dolog, de láttam pár éve egy fura baleseteket bemutató filmet, és az egyik balesetben, egy vezetés közbeni cumizásnál volt egy hirtelen manőver, a lány meg ijedtében leharapta a cerkát, és csak hosszas műtéttel lehetett visszavarrni. Na akkor azonnal kihúztam ezt a tételt. :-)
7/14 anonim válasza:
Mi is kipróbáltuk a férjemmel, de meg sem beszéltük előre. Nyaralni voltunk és elmentünk vásárolni a legközelebbi városba egy hosszú egyenes fás szakaszon el kaptam , ő is én is élveztük!
8/14 anonim válasza:
Nem rossz álom teljesíthető!!!
9/14 A kérdező kommentje:
Főleg ha hajlandó rá egy idegen nő :D
2015. szept. 22. 14:57
10/14 anonim válasza:
Engem már szoptak le közben, egy stoppos csajt a balcsin csak így vittem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!