Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Valakinak van személye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Valakinak van személyes tapasztalat a kemény mélytorkozásról?

Figyelt kérdés
Tudom h volt hasonló kérdés de én részletesebben szeretnék róla pár dolgot tudjak annak érdekébe h a páromnak is jó legyen. :) Kort nemet irjatok légyszives:) 20F
2015. szept. 22. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Pontosan mire vagy kíváncsi?...

30/N

2015. szept. 22. 11:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Irhatok privátot?
2015. szept. 22. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Rendben.
2015. szept. 22. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Tedd fel itt a kérdésed, ha tudok, szívesen válaszolok rá, és hadd tanuljanak belőle mások is :)
2015. szept. 22. 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából techinkára lennék kiváncsi h mit kéne csinálni a lánnynak h ne legyen kellemetlen számára:)
2015. szept. 22. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem két dolog volt fontos, az egyik elméleti, hogy én akartam megtanulni, senki nem erőltetett, de még csak nem is kér ilyenre, a másik, a gyakorlati, hogy hogy én csináljam, értve ez alatt, hogy a férfi legyen teljesen passzív, engedje, hogy én mozogjak a saját tempómban. Ha elkezdi bökdösni a garatomat, akkor tuti öklendezni kezdek.

A barátnődnek meg csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálgassa, és ha kellemetlen neki, akkor hagyja abba, de később próbálja újra. Te meg nagyon figyelj rá!

Itt van egy kis olvasnivaló, nekem ez sokat segített:

[link]

2015. szept. 22. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Akinek van, az már nem tud róla mesélni...

[link]

2015. szept. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!