Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg beteges, ha egy 35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg beteges, ha egy 35 éves nő 19 éves srácra gerjed?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 15:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
A mai degenerált világban már nem beteges, sőt menő...
2015. szept. 21. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:
fiad barátja ?
2015. szept. 21. 15:16
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Mindkettő szexuálisan aktív korban van, ilyenkor szabad a vásár, nincs ebben semmi rossz, még csak extrémnek se mondanám
2015. szept. 21. 15:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem, csak rám írt facebookon párszor, aztán gondoltam miért ne beszélgethetnék vele, ha már ennyire kitartó. Most viszont mást akarok.
2015. szept. 21. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
7%
milyen könnyen kaphatóak a középkorú nők a fiatal srácoknak, ez elképesztő azért...csak rá kell írni és kész.
2015. szept. 21. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
6%
28x feltetted már ezt a kérdést minden változatban. 1., Unalmas 2., Egy relatíve normális ember számára BE-TE-GES, IGEN, AZ! Fájdalmas az élet, Szokd meg, Lépj tovább! Már ha egyáltalán megy még :DDD droid :D
2015. szept. 21. 15:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Ma minden beteges, ami nem egyezik a közízléssel. Mintha nem lenne rá más szavunk. Vagy mintha minden problémát az egészségügynek kéne megoldania.
2015. szept. 21. 15:48
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Két felnőtt ember összejön. Miért beteges ez?

Nem egy gyereket kívánt meg.

Miért érzi azt bárki is, hogy egy bizonyos kor után az ami régen tetszett, az már taszító kéne, hogy legyen?

30 múltam, de 15-16 éves koromban dühöngő hormonokkal én is a kortárs csajokat hajkurásztam. Egyébként meg a már serdült fiúk lányok gyakorlatilag felnőttek biológiai értelemben. És akkor még nincs ránc, semmi sem ereszkedik meg, szinte minden hibátlan. Miért kéne ennek idővel taszítóvá válnia? Ez hülyeség.

Itt ráadásul egy 19 éves srácról van szó aki már jogilag is felnőtt, nem csak biológiai értelemben.

És egy felnőtt nő megkívánta.

Hol beteges ez? Valószínűleg jóképű, jó kiállású és vonzó srác. HA számára is vonzó a kérdező akkor meg hol a probléma???

Tényleg nem értem. Aki ezt betegesnek tartja az egy beteg, korlátolt, hülye.

2015. szept. 21. 15:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem beteg .

Énekem volt már érett barátnöm és sokkal jobb volt vele mind a korombeli lányokkal .

Mindenki irigyelt :)

F20

2015. szept. 21. 15:57
 10/15 anonim ***** válasza:
47%

Én most ebben a pillanatban ráírtam facen egy 38 éves bombázó nőre. Remélem holnap már dughatom is meg ilyenek.

18/F

2015. szept. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!