Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mit szolnatok ha a buszon hozzatok dorgolne valaki a farkat?
Szerintem csak itt dumálnak, hogy megpofoznák meg ilyesmi. Aztán, ha mégis megtennék, nagyot néznének, ha visszaütnének netalán. Amit meg az 5-ös írt, az egyenesen nevetséges, meg már ijesztő is.
Nyilván nem arról van szó, megértem, hogy ez a helyzet nem kellemes, de szerintem erősen túlreagálják ezeket a dolgokat, a mai nők jó része nagyon el van szállva magától, vagy csak itt írásban verik a mellüket.
Miután meggyőződtem róla, hogy egyértelműen szándékos (nyilván semmi esetre sem akarnék senkit kínos helyzetbe hozni, ha pusztán a túlzsúfoltság miatt, akaratlanul préselődik nekem), jó hangosan és határozottan, hogy a többi utas is hallja körülöttünk, annyit mondanék, hogy:
"Legyen színes ne dörgölje/nyomja neki a péniszét a fenekemnek!"
Talán háromszor vagy négyszer fordult elő eddig életemben, hogy hasonló helyzetben rászóltam valakire buszon, illetve villamoson, de ők mondjuk egy kivétellel nem "dörgölőztek", hanem teljesen egyértelműen a lábaim közé kezdtek nyúlkálni hátulról.
Azért a jellemző reakció ilyenkor az volt, hogy - miután vagy 10-15 utas odakapja ilyenkor a fejét - az illető vörös fejjel lesündörgött a következő megállónál.
# 17
Olyankor szerintem azt, hogy simán csak odébb mész. Azt mindig el lehet érni akármilyen zsúfolt járművön is, hogy továbbengedjenek pár lépéssel a melletted állók (ugyanezt kénytelen lennél akkor is megtenni, és meg is tudnád oldani, ha történetesen le akarnál szállni a következő megállónál).
"Legyen színes ne dörgölje/nyomja neki a péniszét a fenekemnek!"
Aztán a buszon felfigyelnének, hogy mennyire jó csaj mondta ezt, és ráugrana egy busznyi kanon állat, megadnák neki ami jár, vagy 6 megállón keresztül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!