Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bele mennétek többes szexbe? Lány vagyok
Nem lány vagyok, de ha hagyod magad akkor legközelebb még jobban fogják kérni, követelni.
Csak akkor menj bele, ha valóban szeretnéd és érdekel a dolog.
Beszéld meg velük először, hogy te mire vagy hajlandó.
És ha eleinte sok a 6 pasi akkor próbáld meg kettővel vagy hárommal.
Sok sikert hozzá, és csak akkor menj bele ha te is akarod. Én pasiként nem hagynám ki az alkalmat, ha egy albérletben 6 csajjal lehetnék egyszerre.
24F
Fokozatosan kellene csinálni, nem egyből a közepébe
Előbb egyenként nem akarod mindet megismerni, meg így ők is tudnák, hogy miket szeretsz
Szerintem 6 srác akkor is sok ha tapasztalt vagy. Én hárolommal csináotam a végén már az is elég kemény volt. Csak akkor tedd meg ha te is nagyon akarod és beszéljetek meg előre mindent.
Még csak annyi, piszkosul bíznod kell bennük...
Sztem elóször próbáld ki őket egyesével
Nehogy akkor derüljón ki, hogy tök durvák, mikor mind ott van egyszerre, mert annak a sürgősségi lenne a vége
Amúgy, ha megbízol bennük, tuti akkora orgazmusod lesz, amire 50 év múlva is emlékezni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!