Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek vele a helyemben? 18/l
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal júniusban.Nemsokára vissza költözik az otthonába,csak itt dolgozik,ahol én lakom.Sokat beszélgettünk,és megkérdezte ma,hogy van-e kedvem szexelni.Nagyon nagyon tetszik a srác,és mindketten szinglik vagyunk,csak tudom,hogy ebből csak szex lenne.Félek,hogy mi lenne a következménye.Ma meg is csókolt,majd elköszöntünk egymástól.2015. szept. 18. 23:11
11/14 anonim válasza:
Ha már sok pasival voltál +1 nem oszt nem szoroz.
12/14 anonim válasza:
Ha érzelmileg képes vagy tőle elhatárolódni miután lefeküdtetek, szerintem nincs akadálya.
13/14 csertekdani válasza:
Én könnyűvérűnek tartom az olyan lányokat akik kapcsolat nelkul szeretkeznek valakivel.. :) de még azokat is akik egy kapcsolatban konnyen adjak magukat..es nem varnak 1 honapig mondjuk
14/14 anonim válasza:
Becsüld a korrektségét, hogy nem akar hazudozásokkal levenni a lábadról! Ha tetszik, és ha el tudod utána engedni, akkor tedd meg. Ha félsz attól, hogy nagyon belezúgsz ez miatt, és félsz, hogy lelkileg összeroppansz, akkor ne tedd meg. Légy tisztában az érzéseiddel, és tudj egy picit előre is gondolkodni, hogy mi lesz azután ha elmegy.
Tudod, van egy régi mondás, amit érdemes megfontolni: "Jobb megbánni holnap amit ma teszel, mint semmit sem tenni és azt bánni meg."
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!