Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mennyire türelmesek ha a partnerük még nem tud mélytorkozni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 01:54
1/13 Igen, én vagyok! :) válasza:
Attól függ. Ha szeretne gyakorolni és félénk, akkor nagyon kedvesen. De ha felizgatja, h tapasztalatlanul tövig tömik a száját, ám legyen.
2/13 anonim válasza:
Ha nem tud eloveszem a melytoroksprayt azzal megy majd neki :)) Vagy ha azzal se akkor viszlat, bena csaj nem kell.
3/13 anonim válasza:
Ameddig meg nem tanulja addig turelmesek utolag meg elegedettek.
4/13 anonim válasza:
Én kifejezetten izgatónak találnám, ha még nem tud, de szeretné, és igyekszik megtanulni. ;)
5/13 anonim válasza:
Valakinek nincs használható leírása erről? Egyszerűen hányingerem van tőle, pedig nagyon szeretném megtanulni. Nem partner kell hozzá, az van, hanem módszertani leírás.
6/13 anonim válasza:
Engem az se zavarna ha nem tudna..nem követelmény ez..
7/13 anonim válasza:
Nahat... Van 1-2 férfi, aki kepes a turelemre? :O
A tobbi meg... Ok a nyalasra biztos szulettek es nem kellett gyakorolniuk... Sot, ez itt csak egy fiunak nem elvaras..
Akiknek ez elvaras, azok biztos olyan fantasztikusak az ágyban, h megtehetik, h kovetelozzenek...
Hajjak, de undorito ez a mai vilag...
8/13 anonim válasza:
a #7-est még nem mélytorkozta meg ma senki, azért lázad. :D
9/13 anonim válasza:
Ha gyakorol rajtam akkor nagyon türelmes tudok lenni:)
10/13 anonim válasza:
#8-as: vagy inkább senki sem mélytorkoztatta még meg, mert szerintem lány. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!