Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztizik még valaki rajtam kívül lufival vagy felfújható játékokkal?
Figyelt kérdés
Szeretek lufin vagy strandlabdán lovagolni van hogy kidurran ha nem alattam akkor az élvezés után szoktam kivégezni őket :) 18/L2015. szept. 15. 18:15
11/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Itt az ideje ismerkednetek.:D
12/16 anonim válasza:
Én benne vagyok, mármint az ismerkedésbe;) ugy is betankoltam egy rahedli strandlabdát télire:D
13/16 anonim válasza:
Mi lenne ha felfújnám magam mint egy strandlabda, és rajtam lovagolnál orgazmusig?
Utána ki is végezhetsz! :-)
14/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
16/16 Felfujhatogyerek válasza:
Igen vagyunk még páran Looner -ek, akik lufikkal és más felfújható dolgokkal élvezkednek. Én is Looner vagyok (balloon fetish) aki ugyan ugy szereti a felfújható dolgokat de legfoképpen a lufikat. Strandjátékokkal kezdtem még alapsulis koromban csak akkor még nem tudtam , hogy mi ez amit élvezek. Most már inkább a nagy lufikat részesíttem elonyben ( konnyebb elrejteni ). Egy kis hétvégi móka [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!