Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok kb hány éves korotokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok kb hány éves korotokban kezdtetek el pasizni és hány éves korotokra vettétek azt észre hogy már nemtudtok szex nélkül élni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 15. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

16 körül kezdtem pasizni, viszont szex nélkül tudok élni.

A szex jó és szép, de nem az egész élet.

2015. szept. 15. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

szintén 16 évesen

és nem életfontosságú a szex ....

2015. szept. 15. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
16-17 évesen :) A szex nagyon jó, de kibírnám nélküle ha muszáj lenne :)
2015. szept. 15. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 19 évesen volt az első pasim. Elég ritkán tudtunk szexelni, havonta ha egyszer voltunk kettesben.

21 évesen lett olyan kapcsolatom, amikor bármikor egymásnak eshettünk, mert volt rá lehetőség. 2 év múlva szakítottunk. Utána bizony nagyon-nagyon rossz volt.

Mástól is hallottam, hogy a férfinak alapszükséglet, a nő meg akkor kívánja, ha megszokta, hogy van.

Az első néhány hónapban a falat kapartam, utána megszoktam, hogy nincs. Viszont azóta már nem bírom hónapokig szex nélkül egy új kapcsolatban. Ha tetszik a srác 4-5 randi, és az ágyban kötünk ki. Sajnos volt is, aki ezzel visszaélt.

2015. szept. 15. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Pasizni 12 évesen kezdtem el, persze akkor még semmi komoly, csak flörtölgetés, egy-egy csók, ilyesmik. 18 évesen vesztettem el a szüzességem. Tudok élni szex nélkül, de mióta csak megtapasztaltam milyen jó, folyamatosan igényelném.
2015. szept. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!