Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket rá tudna venni a párotok hogy lemenjetek együtt szwinger klubba és ha úgy alakul láthasson titeket más pasival?
Persze :)
De sosem kérne ilyenre, ahhoz ő túl féltékeny.
Nem tudna rávenni, mert rohadtul nem vágyom ilyesmire, taszít a gondolata is.
Ha feldobná az ötletet, akkor dobbantanék is, egyrészt mert ha ilyen vágyai vannak, akkor nincs értelme együtt maradnunk úgy, hogy én nem tudok megadni neki valamit, ami mozgatja a fantáziáját, másrészt nem vagyok az a típus, aki két kézzel kapaszkodik egy pasiba. Szeretem az újrakezdéseket az életben minden értelemben, beleértve a független, ismerkedős időszakok izgalmait, ez meg egy jó alkalom lenne erre.
Szegény 5-ös :-)
Gondolom a misszionárius póz is csak sötétben takaró alatt lehet..
# 6
Persze, csak koromsötétben, csak misszionáriusban, max. heti egyszer, de azt is úgy, hogy egy csíkos flanel pizsama van rajtam, a megfelelő helyen kivágott lyukkal. Orgazmusom nincs, nem is színlelem, örülök, hogy a Párom gyorstüzelő, és 3 perc alatt "túl is esünk" az akción, és végre folytathatom az ágyban a kedvenc tevékenységemet: az olvasást. :-)))
Nem lehet, hogy inkább téged kell sajnálni, hogy enyhén szólva szegényes a fantáziád és ennyire sablonokban, klisékben gondolkozol? :-)
Persze! De akkor szamoljon vele hogy amikor ezt megemliti abban a percben szingli lesz... Mi a francert kene ilyen egy jol mukodo kapcsolatban? Ha masra vagyik majd szerepjatekozunk :D Inkabb parokaba lennek akcentussal mint,hogy a paromon, vagy bennem mas legyen
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!