Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszait kérem, lehet-e összefüggés?
Van egy virtuális kapcsolatom. Nem akarunk egymástól a valóságban semmit, mindketten családosak vagyunk, fel sem merült, hogy a valóságban is szexeljünk. Egyszerűen csak jó elcseverészni egymással, erotikus dolgokról is. Már több, mint egy éve tart ez a dolog, ha bármelyikőnk tovább akart volna lépni, kezdeményezhetett volna. De nem volt, és nem is lesz ilyen.
Amiért most ide írok, annak az az oka, hogy szeretném a férfiaktól megkérdezni, ha volt már virtuális erotikus kalandjuk, az mennyiben hatott ki a valós szexuális életükre. Okozott-e benne zavart, ha igen, hogy oldották meg.
Azt írta ugyanis a virtuális barátom, hogy nem régóta, és alig észrevehetően, de van némi gondja a valós szexben otthon, nem úgy áll fel, és nem is tart sokáig.
Nem beszéltünk erről többet, mert éreztem, hogy kellemetlen neki ez a téma.
Viszont nagyon érdekelne, hogy lehet-e összefüggésben ez a zavar azzal, hogy velem erotikus dolgokról beszélget, vagy küldünk néha 1-2 képet egymásnak.
Egyáltalán nem zavarna engem szex közben, hogy én valakivel szoktam levelezgetni esténként és izgató dolgokról beszélünk.
Valszeg azt akarja, hogy sajnáld meg, adj neki többet magadból :)
Köszönöm! Én is úgy gondolom, hogy külön lehet választani a kettőt, és nem kellene, hogy ez a dolog bezavarjon a valós szexuális életébe.
Azt nem gondolnám, hogy azért mondta, hogy megsajnáljam, és legyen köztünk a valóságban is valami. Akkor nem hinném, hogy ebből az irányból közelítene.
Igen,éreztem,hogy félsz attól,hogy mégis miattad van és ez a kapcsolatotok végét jelentheti.Sajnos ez is megeshet,van rá némi esély.
Neked miért jelent olyan sokat ez a kapcsolat?
nem valószínű
gondolom "élesben" vannak zavarai ,míg így arc,test nélkül nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!