Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az ami szerintetek legvonzóbb egy fiúban/srácban/férfiban?
Mindenkiben más a vonzó szerintem.
A barátom pl. nagyon karizmatikus, jó beszélőkéje van, optimista, vidám, jószívű, kedves, aranyos és szeret(!).
Külsőre: magas, sötét, göndör hajú, zöld szemű, ami épp a kedvencem.
Olyan embert választok, aki őszinte, vicces, jólelkű - ez nálam a 3 legfontosabb tulajdonság. Ezenkívül nincsenek elvárásaim, de ezektől nem tekintek el. Persze elengedhetetlen még az erős kémia köztünk, de az már nem az emberen múlik... Ami még plusz pont nálam: ha tehetséges valamiben, nyitottság, tolerancia, intelligencia, hasonló zenei ízlés, egyedi stílus, jó kinézet.
Meg tudjon nevettetni, legyen gyerekes egy picit, de tudjon nagyon intelligensen kezelni a dolgokat, szeresse a cicákat! :D
Legyen szőrös, legyen macis. Szőrös mellkas! :)
Tudjon hangszeren játszani. Szeretem a zöldszeműeket.
KÜLSŐ: Legyen magasabb mint én, sportos alkat/sportoló (mivel én is szeretek sportolni), mosolygós, igényes
BELSŐ: Vicces de ha a helyzet megköveteli tudjon komoly lenni, inteligens, őszinte, megbízható, hűséges, szeresse a gyerekeket, állatokat és a piercingeket
PLUSZ PONT: Piercingek, szőr, reál beállítottságú, tudjon táncolni, sportol, hasonló nézetünk van a világról 16/L És hála istennek a páromba mindez meg van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!