Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz? Nagyon hangosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz? Nagyon hangosan szexeltünk a barátommal az egesz ház tőlünk zengett mert azthittük még nem jött haza senki, majd a barátom anyukája felszólt

Figyelt kérdés
Nagyon hangosan szexeltünk a barátommal az egesz ház tőlünk zengett mert azthittük még nem jött haza senki,majd a barátom anyukája felszólt:Nem zavar hogy itthon vagyunk?Ezt elintezhetnetek máskor.. Annyira kellemetlen még nem mentünk le hozzájuk mit csináljunk?

2015. szept. 11. 20:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Másnap annyit mondott a barátomnak az anyukája hogy még nem felnőtt hogy döngessen egy csajt miközben ő is otthon van..
2015. szept. 13. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

élvezted azért a döngetést, végigcsináltátok utána a dolgot? volt szex közbeni intim kiabálás is (részedről)?

Amúgy nem gáz szerintem, inkább csak egy jó poén :)

2015. szept. 13. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam már ilyen helyzetben sőt!Még ránk is nyitott a párom anyja.

Szörnyű volt de ő csak nevetett és elnézést kért.Aztán kiment.

Bezzeg mikor az apja talált ránk még le is ült mellénk miközben a párom hátulról még bennem volt.egy vékony takaró volt rajtunk...

Be volt rúgva és nevetett minket.

2015. szept. 16. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

kva gáznak tartom hogy manapsága szex olyan mintha bűn lenne. fiatalok vagytok szerettek kefélni ennyi, értse meg mosolyogjon rajta és nevessetek rajta.

nehogy már ez gáz legyen!

2017. jún. 5. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!