Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan veszem észre heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszem észre heteró fiúként, ha egy lány leszbikus, mikor még csak az ismerkedés szakaszban vagyunk?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy nem ismerkedik veled.
2015. szept. 11. 16:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó, konkrétan nem azt mondom, hogy ismerkedtünk, de ha csak látásból ismerjük egymást, és néha beszélgettünk? A nézéséből, vagy honnan tudom?
2015. szept. 11. 16:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert éppen ismerkedhetnénk barátként is...
2015. szept. 11. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy hívták az exét! :D
2015. szept. 11. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan. Tapasztalat! Én megismerkedtem egy lánnyal, külsőre tetszett is, aztán később kiderült, hogy leszbi... Aki nagyon tapasztalt ilyen téren, az ránézésre megállapítja, de aki életében először találkozik ilyennel, annak nem tűnik fel.
2015. szept. 11. 16:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem igen volt még exe... Egyébként pont erre lennék kíváncsi, hogy honnan látszik? Egyébként érzem azt, ha valaki lezbi, de nem tudom megfogalmazni.
2015. szept. 11. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2015. szept. 12. 10:18
 8/9 A kérdező kommentje:
21
2015. szept. 12. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazából, ennyi idősen már coming out-olnia kellett volna...ha az lenne
2015. szept. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!