Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha a barátnőtök minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtök minden nap akarna veletek szeretkezni az nálatok előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés
Elsősorban párkapcsolatban élők vagy tapasztaltabb férfiak véleményére lennék kíváncsi. Mostanában egyre többször hallok/olvasok olyat, hogy a nők elégedetlenek a szex mennyiségével. A napi 1 normális vagy már soknak számít? Szerintem egyáltalán nem, de már kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba.
2015. szept. 11. 01:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hoppá...ez van, amikor kiakad az oldal válaszadás közben :D A feleslegeket nyugodtan lehet törölni :)
2015. szept. 11. 03:48
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Előny. Bár úgyis én mondom meg mikor szexelünk. :)
2015. szept. 11. 04:15
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Vicces olvasni a tapasztalt ferfiak valaszat. Az idos 21 eves FERFIAK :D

Amig anyuci es apuci ellat titeket es nem kell dolgozni addig igen. Franko ha lehet dugni mint a nyulak. Viszont ha majd 9 orat dolgoztok. Melle egy ora utazas elmegy a munka es otthon kozott. Illetve esetleg van valami egyeb teendo is...akkor mar nem feltetlen fogjatok kivanni napi hatezerszer.

A napi egy teljesen jo. Viszont en inkabb a harom nap alatt ketto aranyt tartanam jobbnak.

2015. szept. 11. 04:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Nálam hátrány. Én nem öt perces numerára vágyom, hanem lelkileg tartalmasabb, de persze nem "unalmas" szexre. Szeretem látni, átélni hogy a kedvesemnek "JÓÓ". Ezt szerintem napi 10 órás kemény meló és nem túl kevés utazás után nem lehet kivitelezni, arról nem is beszélve hogy mennyi minden van még az életben amire napi szinten is időt kell szakítani. Az ember gondolkodik, tervezi az rövid- és hosszabb távú dolgait és persze cselekszik, hobbija van esetleg, ez elvonja a figyelmet és az időt a szextől. Fiatalabb korban, mikor még kevesebb a napi gond és más szempontok dominálnak az életben, normális lehet a napi gyakoriság is, bár én úgy gondolom és tapasztaltam, hogy a "minőség" ilyenkor azért csorbul, hogy ilyen csúnya képzavarral éljek.
2015. szept. 11. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Ha egy hétre átlagoljuk, akk ok.

Ha minden nap lenne, azért egy idő után az unalmassá tud válni, legalább is ellaposodik.

2015. szept. 11. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy ideig jó lenne, aztán lehet, hogy belefáradnék.

Ugyan minden nap maszturbálok, de az megvan 5 perc alatt, nem kell másra figyelnem, kielégítenem.

31/fiú

2015. szept. 11. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálam előny, mindenféle képpen. :D Csak ne sértődjön meg ha 24ezés után, alszok egyett helyette xD :)
2015. szept. 11. 08:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Szinten zenész! Hátrány, de ezt leginkabb akkor fogod megérteni mikor, napi 8-10 óra meló utan meg törődjön kell a házi munkával, gyerekkel, kutyával stb. inkább nézek egy jó filmet a párommal hétvégén meg lehet vadulni. Amikor főiskolás voltam, akkor nem volt baj, sőt! 30 f
2015. szept. 11. 08:50
 19/19 Dawe125 válasza:
Nagyon nagy előny lenne :D Keresem a lányt is >.<
2015. okt. 13. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!